Цветанов към Радев: Прожекторите са включени, светло е и е видимо, че България върви напред (видео)

  • 18 април 2018 09:36

  • 7206
  • 17
Цветанов към Радев: Прожекторите са включени, светло е и е видимо, че България върви напред (видео)
©

През изминалата парламентарна сесия работихме за успеха на Българското председателство на Съвета на ЕС. Проведохме над 1000 срещи в София и Брюксел. Получихме само похвали от нашите партньори.

Това каза от трибуната на парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който прочете декларация от името на група. "Най-големият успех на европредседателството ни беше срещата между лидерите на ЕС и Турция. Тонът беше смекчен и преговорите ще продължат. На фона на всичко това Бойко Борисов бе номиниран за "Европейска личност на годината", което е огромна чест. Също така не трябва да пропуснем и приетите правила, тук в София, за Европол", разкри Цветанов.

"Продължаваме да работим за подобряване качеството на живот на всички българи. Продължаваме да изпълняваме поетите ангажименти. Увеличихме заплатите на учителите, децата се връщат в училищата, продължаваме санирането на жилища и сгради, инвестираме в здравеопазването, поддържаме тенденция за сериозен икономически растеж, минималната работна заплата ще се увеличава и занапред, успяхме да увеличим минималната пенсия, което пряко рефлектира върху над 1 млн. български пенсионери, приехме редица ключови закони", похвали се той.

"В същото това време колегите отляво се опитаха да насаждат страхове и да дискридитират европредседателството ни. В момента сме под прожекторите на всички европейски страни, а президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и БСП по всякакъв начин се опитват да злепоставят евроатлантическия път на България. Всичко това е пример за политическа безотговорност. Примери за това много. Прожекторите са включени г-н президент, светло е и е видимо, че България  върви напред. Пожелаваме си вашите амбиции, заедно с БСП, да не минират бъдещото европейско развитие на България. В момента България има нужда от ясно и категорична визия за управлението. Нещо, което с нашите партньори от ОП, можем да гарантираме. Благодаря и на тях . Пожелавам си през тази парламентарна сесия да се водят смислени дебати", завърши Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7206 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
КРАДЕЦ КРАДЕЦОВ

2018.04.22 | 07:50

17
ЕДИНСТВЕНИЯ КМЕТ КОЙТО НЕ Е ГЕРБЕРАСТ В СОФИЯ Е АРЕСТУВАНАТА ........ ИВАНЧЕВА СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАК СЕ КРАДЕ В ДРУГИТЕ ОБЩИНИ , , НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ДОРИ !
цецо изрода

2018.04.22 | 07:44

16
няма по голям боклук от гербера И ГЕРБЕРА ЦЕЦО И ЦЕЦА

2018.04.20 | 16:49

15
ДОКАЗАН МАЛОУМНИК ОЩЕ ОТ НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ В ВЪРШЕЦ.СРАМ МЕ Е ОТ ТОЗИ НЕГРАМОТНИК,КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ,ЧЕ СЪМ ЗАВЪРШИЛ МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ.

2018.04.20 | 16:49

14
Да включим прожекторите г-н президент и де видим вярно ли е, че сте независим, а не мекере на Нинова. Да видим къде работи днес ващият прес-секретар, май в ИБ на БСП. Да видим вие ли водихте предизборна кампания или това направи БСП. Исаме да знаем.

2018.04.19 | 11:12

13
Интересно що тогава 90 % от народа не види... сигурно е кьорав?!
П.Иванов

2018.04.19 | 11:11

12
Дай му на тоз мръсник само празни приказки и клишета да говори,но това е защото е много прост.Че върви напред,обаче към пропастта,е видно за всички!
????

2018.04.19 | 11:11

11
Другарю Цветанов,забелязваме,че от ден на ден ПРИКАЗКИТЕ Ви ,все повече НЕ се получават!? Не хващат,ДЕКИЖ!? Разбрахте ни ,нали???? А,защо ли е така???? Не е ли,ВРЕМЕ???? ВРЕМЕ е ,другарю Цветанов!!! ВРЕМЕ,е!!!
гост

2018.04.19 | 11:11

10
Ако винаги започваш с това какво е казал президента,значи наистина нещо не е наред в ГЕРБ и се страхуват от Радев,вие бяхте свикнали да управлявате без да има смелостта някои да ви критикува,сами да казвате колко всичко е наред,но прожекторите ви светят за много малко бълга

2018.04.19 | 11:11

9
тоя освен прожекторите си е сложил и розовите очила
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА

2018.04.19 | 10:23

8
ЗАРАДИ ПЕДЕРАСТА МИЛИЦИОНЕР ЦвЦв, ЗАВЪРШИЛ У-ЩЕ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ....УСА-то МОГАТ ДА ПОИСКАТ И ДА ПОЛУЧАТ ОТ ВЛАСТТА ЕКСТРАДИРАНЕ НА ВСЕКИ БГ ГРАЖДАНИН БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВИНАТА МУ.... СПОМНЕТЕ СИ ЗА ГЕРГАНА ЧЕРВЕНКОВА И КАК ОБВИНЕНИЯТ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини