Бисер Петков: Декларирам подкрепа на хората с увреждания (видео)

  • 11 април 2018 10:41

  • 4377
  • 1
Бисер Петков: Декларирам подкрепа на хората с увреждания (видео)
©

Декларирам подкрепата си на хората с увреждания. Целта на реформата е да се ограничат злоупотребите в системата и да се търсят възможности за допълнителна подкрепа на хората с увреждания. Това каза министърът на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  по време на брифинг в Министерски съвет, предаде репортер на Novini.bg.

От думите му стана ясно, че е инициирал среща с представители на хората с увреждания. Петков каза, че се надява след днешния протест разговорите им да продължат.

Той отбеляза, че въпреки предварителната подкрепа на промените от опозицията сега демонстрират, че не дават подкрепа на промените в Концепцията за определяне на работоспособността. В същото време пред сградата на Министерския съвет се провежда протест на хората с увреждания, на който присъстват много представители на БСП.

„Миналата седмица изпратих писмо до представителите на организациите на хората с увреждания, в което ги призовавам да представят своите идеи за новата концепция и за реформиране на системата“, каза още Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. .

"На днешното заседание беше взето решение за признаване на националната представителност на нови две организации от общо 20, които членуват в Националния съвет за интеграция на хората с увреждания“, отбеляза още министър Петков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4377 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.04.13 | 01:41

1
Ако декларираш подкрепа напускай тая седесарска мафиотска партия.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини