Валентин Радев ще бъде на работно посещение във Враца

  • 30 март 2018 17:53

  • 1298
  • 1
Валентин Радев ще бъде на работно посещение във Враца
© МВР, архив

На 2 април 2018г., министъра на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 ще бъде на работно посещение в област Враца. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Враца.

В 12.30 часа, пред сградата на противопожарната служба в гр.Мездра, министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018, гл. комисар Николай Николов, представители на МРРБ, тържествено ще открият обновената сграда на пожарната служба в гр. Мездра.

В гр. Враца, министър Валентин Радев ще проведе работна среща с кметове на общини и на населени места от Врачанска област.

Целта на срещата е постигането на още по-добра комуникация между местната власт и МВР. Ще бъдат обсъдени конкретни въпроси и практики между местната власт и полицейските структури, които да гарантират обществения ред и сигурността на хората във всички населени места в региона.

Срещата ще се проведе в конферентната зала на Търговско-промишлена палата Враца. След срещата с представителите на местната власт, министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 ще даде брифинг за медиите от 15.00 часа в Търговско-промишлена палата-Враца. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1298 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дуци

2018.03.31 | 10:59

1
ТОЯ ПА ШМАТАРОК КВО ШЕ МИ РАБОТИ ,КАТО НЯМА И ХАБЕР ОТ ПОЛИЦЕЙСКА ДЕЙНОСТ ,СЪЩО КАТО ПРЕДШЕСВАЩАТА ГО БЪЧВАРОВА ВСЕ БЕЗХАБЕРНИЦИ

Добави коментар

Водещи новини