Румен Радев свиква през април КСНС за енергийната сигурност (видео)

Президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на коментира във връзка с развитието на сделката по продажбата на ЧЕЗ, че правителството дължи на българския народ отговори на въпроса каква е схемата за финансиране и по какъв начин тази сделка е получила политическа подкрепа.

Докато не е ясен този въпрос за схемата на финансите, няма как да сме наясно и с това под каква форма и по какъв начин българското правителство се готви да стане партньор на госпожа Гинка Върбакова. Кой води преговорите от името на българската държава и, много по-интересно, кой води преговори от името на госпожа Върбакова? Твърдя категорично, че до момента аз нямах информация от службите по този въпрос. Изрично настоях и получих информацията от компетентните органи, която регулярно е била изпращана в Министерски съвет, посочи още държавният глава.

Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на заяви, че счита за основателно през втората половина на април да бъде свикан Консултативен съвет за национална сигурност, на който да бъде обсъдена енергийната сигурност в страната.

Президентът е на посещение на 68-ма бригада "Специални сили" в Пловдив.

Коментари

  1. 2018.03.14 | 09:56
    ПУНДЮ радев Е ТОЛКОВА ПРОСТ ЧЕ И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА
  2. 2018.03.14 | 09:56
    Правилно! Мутрите взеха бизнеса с горивата, сега посягат на електроенергията, какво още чакаме да ни се стовари на главите, че да прогледнем?
  3. 2018.03.14 | 00:40
    Г-Н Президент -Бъдете сигурен че с парите от кражбата и съзнателното фалиране и съзнателното обявяване в несъстоятелност на КТБ -ще бъде финансирана сделката.Това е самата истина.Вижте само как правителството и ДПС шишалкавят намесата на държавата
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет