Цветанов: Не съм споменавал името на съдия Мирослава Тодорова като обект на разследване

  • 02 февруари 2012 14:07

  • 1323
  • 1
Цветанов: Не съм споменавал името на съдия Мирослава Тодорова като обект на разследване
© Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че съдебните практики у нас също трябва да бъдат тема на обсъждане.

На семинар за противодействието на корупцията Цветанов отрече да е споменавал името на съдия Мирослава Тодорова като обект на разследване, съобщи БНР. Министърът уточни, че заради случаят “Маникатов” и действията на съдия Тодорова по делото остава впечатление или за работа, извършена с ниска компетентност от съдията, или заради умисъл.

Вътрешният министър категорично отрече операцията на ГДБОП Р.А.Л.И.Ц.А. да е кръстена на съдията, която определи на Вальо Бореца мярка "домашен арест".

Цветанов участва на семинар за противодействието на корупцията. Той даде и пример с информация за грабеж и изнасилване на две момичета през 1998 година, където все още няма осъдени.

Според министъра на вътрешните работи, когато хората имат очаквания от МВР, прокуратурата и съда, решенията, които трябва да се взимат, трябва да удовлетворяват обществените нагласи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1323 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
джъдж

2013.05.21 | 18:45

1
Всички са наясно ,че по корумпирана ,неработеща и ръждясала система от съдебната - няма. Някой трябва ,да направи нещо , ако ли не - никой да не се сърди ,ако хората вземат правосъдието в свои ръце.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини