Алексей Петров: Да назовем нещата със собствените им имена

  • 05 юни 2011 12:38

  • 2826
  • 9
Алексей Петров: Да назовем нещата със собствените им имена
© Булфото

Макар и доста късно е време да назоваваме нещата със собствените им имена, заяви Алексей Петров в предаването „Неделя150" на БНР.

Според него от началото Яне Янев и РЗС алармираха управляващите, които не реагираха на сигналите. Още по- лошо е, че съдебните власти ги игнорираха. Основната вина за „тези безобразия, които стават през последните две години лежи на Главния прокурор на републиката".Управляващите признаха, че ние в момента сме една полицейска държава, каза Петров.

Няма никаква причина да прекратим нашата комуникация с г-н Борисов. Петров разказа за неговото задържане и ареста му, „Мафиотът Петров е бил начело на „Октопода"- това трябваше да се докаже с моя арест, заяви той. Последният случай, който РЗС подаде е че тук вече не става дума за съмнение върху управляващите, а става дума за пари, които са давани на хора, които са били принудени да лъжесвидетелстват.

Сведения за това има много отдавна, и освен РЗС има и други хора, които алармират за това. Това че хората се опитват да подават сигнали, а в същото време ГЕРБ я квалифицира като фалшификация, е проблем на всички, каза Петров. Ако наистина прокуратурата не влезе в ролята си да защитава законността е възможно на предстоящите избори да се случат още по- големи безобразия, алармира Петров.Ако наистина се случи това, европейските ни партньори ще започнат да се съмняват дали можем да сме членове на ЕС.

Прокуратурата по необясними причини бездейства, което може да се докаже с много дела. Нас ни вълнува от феномена в днешното време, който е или да се отстрани политическия противник, или да се обслужат корпоративни интереси. Скоро европейските ни партньори ще ни кажат, че „моделът Борисов" тежи и на ЕС.

Хората очакват нещо да се случи. Разработката е доказателство, че човекът е проверен, но нищо не е намерено. Разработките ми се намират в делото ми и ще стане ясно, че съм покрил успешно един тест. „Не се противопоставям лично на Борисов. Ние сме много различни хора", категорично заяви Алексей Петров.

На него трябва да му дадена възможност за промяна, проблемът е, че ако той отиде на най- високия пост в държавата, той отново ще се занимава със себе си. „Мисля си, че обстоятелствата ще накарат Борисов да се откаже от кандидатурата за президентския пост и да си отиде на мястото."

На въпрос дали Душана Здравкова е член на негов екип, Петров заяви, че тя е доказан политик и е отдадена да работи за хората. Според него, публикацията в Уикилийкс е достоверна.

Последвайте канала на

2826 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
така така

2011.09.08 | 13:38

1
Няма нищо лошо да сме полицейска държава, ако това ще промени нещата към по-добро! На времето Мусолини, колкото и противоречива личност да е бил, почти се е преборил с мафията в Италия! Ако съм на мястото на Бойко Борисов, бих инвестирал в обучение и по-високи заплати на полицаите. Естаствено за корумпираните такива не трябва да има и капка милост, но всяко нещо с времето си:))))
goebels

2014.03.02 | 21:28

9
ti eba pytkata selska be natziss hahaha
goebels

2014.03.02 | 21:28

8
ti eba pytkata selska be natziss hahaha
независим избирател

2014.03.02 | 21:28

7
Поздравления към г-н Алексей Петров ! Ако се предизвика една подписка в цялата страна за искане незабавната оставка на Правителството резултатите ще бъдат след-ните : към 2.6 млн. пенсионери + 3,2 млн. други граждани или ще се съберат към 5.8 млн. подписа !!! Трябва да спасим България !!!
Демирева

2014.03.02 | 21:28

6
Смърт на фашизма свобода на народа.Никой да не оплюва Алексей Петров.Той е истински патриот.
Някой си

2014.03.02 | 21:28

5
Голям патриот. Браво бе. Само да не си патил от бригадите му и рекета. Иначе е така. Плащаш ли си нямаш никакви проблеми. Даже и услуги ти правят.
айдук

2014.03.02 | 21:27

4
Смърт на Демирева да живей Перов той е най големия патрод
мн

2014.03.02 | 21:27

3
голям червен боклук
мн

2014.03.02 | 21:27

2
голям червен боклук

Добави коментар

Водещи новини