БСП създава временна анкетна комисия в НС заради сделката с ЧЕЗ (видео)

  • 28 февруари 2018 11:02

  • 1541
  • 3
БСП създава временна анкетна комисия в НС заради сделката с ЧЕЗ (видео)
©

БСП създава временна анектна комисия в парламента заради сделката с ЧЕЗ. Това заяви заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев по време на брифинг в Народното събрание.

След като Българската банка за развитие стои зад купувача на ЧЕЗ, това означава, че и правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г стои зад Гинка Върбакова“, заяви заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев.

За нас поведението на г-н Борисов е необяснимо и неоправдано по никакъв начин. Той или лъже българския народ, че няма информация за тази сделка или обратното, ако той не е знаел, мястото му не е там“, допълни заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“.

„Исках да чуя кои са гадовете, които правят заговори срещу българското правителство, които ще бъдат преследвани до дупка. Най-нормалното беше тези отговори да се чуят от премиера. Тъй като той стои начело на държавата, трябва да е най-информиран“, посочи Бойчев.

„Ща направим всичко възможно тази сделка да бъде спряна“, увериха от БСП.

Таско Ерменков припомни, че от 2004 г. при продажбата на ЧЕЗ само БСП е била против. „Ние заявихме, че активите трябва да останат държавни. Искаме правителството да си свърши работата и да престане Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да сe подиграва с българския народ. Тази сделка отвсякъде вони на корупция и трябва да се прекрати. Цената на един мол в България е равна на стойността, платена за ЧЕЗ“.

Оказа се, че всички регулатори в държавата започнаха да работят, след като сделката стана факт, отбелязаха от БСП.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1541 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Съветник

2018.02.28 | 18:11

3
БСП да създаде комисия, която да изясни имала ли е БСП и лично Нинова спонсор от енергетиката, който не е успял да купи ЧЕЗ и иска втори опит. Ако ДА, трябва да намалят крякането! Излагат се!
stojan chadziev

2018.02.28 | 16:34

2
Dr. Boj4ev,trjbva da se radvate,vas drugar komsomolec e kupil 4EZ,pravite se na interesni,izmennici ste.

2018.02.28 | 16:33

1
СДЕЛКАТА Е СХЕМА НА ШАЙКАТА.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини