Илияна Йотова и Н. Пр. Пуджа Капур обсъдиха сътрудничеството между България и Индия (снимки)

  • 15 февруари 2018 13:39

  • 1163
  • 0
Илияна Йотова и Н. Пр. Пуджа Капур обсъдиха сътрудничеството между България и Индия (снимки)
© Президентство

Сферите на сътрудничество между България и Индия и неизползвания потенциал в двустранните контакти обсъдиха вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , и Нейно Превъзходителство Пуджа Капур на среща на „Дондуков“ 2.

„През годините са създадени много механизми за двустранно сътрудничество, но те не са изпълнени докрай със съдържание“, отбеляза вицепрезидентът и добави, че за България са много важни икономическите връзки с една от най-бързо развиващите се икономики в света. По думите на Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , много по-интензивни могат да бъдат контактите на двете страни в сферата на образованието, здравеопазването, енергетиката и туризма.

„България е мястото, където се срещат Азия и Европа“, заяви Н. Пр. Пуджа Капур и сподели прекрасните си впечатления от страната и народа ни.

„България може да бъде добър лобист на Индия сред европейските партньори“, посочи вицепрезидентът.

Посланикът на Индия отправи покана към вицепрезидента да бъде почетен гост на отбелязването на Международния ден на йогата на 21 юни в София. „Честването на тази дата е чудесен повод да покажем Вашата страна в България“ – с тези думи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , прие поканата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1163 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини