Парламентът ще гласува президентското вето върху Закона за посевния и посадъчния материал

  • 15 февруари 2018 07:20

  • 869
  • 0
Парламентът ще гласува президентското вето върху Закона за посевния и посадъчния материал
©

Парламентът ще гласува ветото на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на върху Закона за посевния и посадъчния материал. Това се посочва в програмата за работа на Народното събрание.

Държавният глава върна закона в парламента на 2 февруари. Той изрази несъгласие с промяната на предназначението на земеделските земи. Според Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на приетите правила не изпълняват конституционното задължение на държавата за особена закрила на земята.

Това е шестият закон, който държавният глава, връща за ново обсъждане в парламента. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на наложи вето върху Закона за концесиите, Закона за опазване на околната среда, Закона за отбраната и въоръжените сили, Закона за бюджета на НЗОК и Антикорупционния закон. Досега парламентът преодоля всяко президентско вето.

Регионалният министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е ще отговаря на депутатски въпроси в парламентарната комисия по регионална политика. Предложението на БСП за провеждане на референдум за Истанбулската конвенция ще бъде разгледано в Комисията по взаимодействието с неправителствените организации.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
869 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини