Румен Радев назначава до месец нов началник на НСО

  • 13 февруари 2018 21:21

  • 3371
  • 1
Румен Радев назначава до месец нов началник на НСО
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на обяви, че до месец ще назначи нов началник на Националната служба за охрана. Той обаче не потвърди информацията, че това ще бъде ген. майор Данчо Дяков, който в момента е съветник по военна сигурност на държавния глава.

"Бъдете сигурни, че аз ще спазя закона и в този едномесечен срок ще има нов началник на НСО. Той трябва да отговаря на високите изисквания за професионализъм и лидерски качества", заяви държавният глава в Армения, където е на посещение, предаде БНР.

По-рано през деня Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на обсъди с арменския премиер Карен Карапетян възможностите за сътрудничество между България и Армения в областите транспорт, енергетика, информационни технологии, земеделие и производство на храни. В работната среща участваха и представители на българския бизнес. Армения предлага изгодни условия за инвестиции и търговия, подчерта Радев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3371 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.14 | 16:54

1
Само да не е от ГЕРБ.

Добави коментар

Водещи новини