Цветанов: И БСП, и Румен Радев търсят постоянни конфликти и скандали, за да се чувстват по-значими (

  • 26 януари 2018 08:35

  • 6401
  • 66
Цветанов: И БСП, и Румен Радев търсят постоянни конфликти и скандали, за да се чувстват по-значими (
©

БСП са правили кампания за по-бързо приемане на Истанбулската конвенция. Организирали са кръгли маси, правили са подписки, депутатки от БСП са задавали въпроси на парламентарен контрол, има публикации във в-к Дума. ПЕС са приели ратификация на Истанбулската конвенция. На това гласуване е участвала и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя е гласувала "за" Истанбулската конвенция.

Това каза в сутрешния блок на БТВ зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, като показа папка с документи, които подкрепят думите му. "Темата за джендър и трети пол сме я затворили още 2016 година, когато са приети законите за равнопоставеност на половете и за защита от дискриминация. БСП тогава също са подкрепили законите. Тези закони гарантират, че в България такова нещо няма как да се случи. Целият Европесйки съюз приема Истанбулската конвенция. С тези спорове, замисляме ли се как ще подействаме на тези 1 млн. жени, които са пострадали от домашно насилие. Никъде в конвенцията не се говори за трети пол и еднополови бракове. Там става въпрос единствено за защита на момичетата и жените от домашно насилие. Обществото е подведено с твърденията за трети пол, разделение на половете, обучение в училище", категоричен беше Цветанов.

"С Обединените патриоти имаме коалиционно споразумение и програма за управление. В тези два документа никъде не е записана Истанбулската конвенция. ОП имат право да гласуват както решат за добре. Същото важи и за нас. Коалицията няма да пострада. БСП използват темата за Истанбулската конвенция, за да предизвикват скандали, в опит да търсят политически дивиденти. БСП са подкрепили тази конвенция. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е изпращал смс-и. Това са поредните неверни твърдения на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. ГЕРБ е системна партия. Ние сме приели законите за равнопоставеност на половете и за защита от дискриминация. Още там е заложено, че в училищата трябва да се провежда обучение, но не за трети пол или за тридесет и два пола, а само за неща, които са залегнали в нашето законодателство. Ще организираме разяснителни срещи и дебати по темата. Ще проведем срещи и с жени, пострадали от домашно насилие", разкри Цветанов.

"Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на иска да ни въвлича в постоянен конфликт. Всички негови действия и изказвания предизвикват отговори. При президента не трябва да има завист и обида. Радев иска да руши доверието в парламента, за да се чувства по-значим. Той не е назначил министър-председателя и министрите. Премиерът Борисов е функция на изборите, които се проведоха на 26 март. Президентът трябва да подкрепя успешната външна политика, а не да се сърди като малко дете. Имам няколко въпроса относно отчета му. Защо в Европа гласува за продължаване на санкциите срещу Русия, а в България говори друго? Защо не говори за СЕТА? В Европа я подкрепи, а тук не. Това показва едно държание и желание за една политика в Европа и съвсем различно поведение в България. С тези си действия Радев изпадна в международна изолация. Няма как президентът да се съревновава с премиера Борисов, защото Борисов е надежден и коректен партньор на европейските ни приятели. Смятате ли, че парламентът е нотариат? Комисията за изтребителите беше съставена, за да се избегнат всички прокрадващи се съмнения за нередности. Президентът и тук се изложи", обяви зам.-председателят на ГЕРБ.

"С Петър Христов бяхме познати. Аз съм политическо лице и обществена личност. Христов е допринасял много за всичко хубаво случващо се във Великотърновска област. За това говори и факта колко хора се стекоха на погребението му. Не коментирам интервютата на лица, които са осъдени на доживотен затвор за престъпна дейност. Вярвам на полицията  и съм сигурен, че ще разкрият това убийство", завърши Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6401 66

Свързани новини

Коментари 66

Добави коментар
ЗАЩО РАДЕВ ИМА ГОЛЕМИ ОГРОМНИ МАГАРЕШКИ УШИ ???

2018.02.03 | 08:45

66
КОЙ КОЙ ДЪРПА УШИТЕ НА ПУНДЮ радев КУРНЕЛА ,ДЕСА ,ЙОТОВА ИЛИ МАСКВА ?????????????????????????????
ЗАЩО РАДЕВ ИМА ГОЛЕМИ ОГРОМНИ МАГАРЕШКИ УШИ ???

2018.02.03 | 08:45

65
КОЙ КОЙ ДЪРПА УШИТЕ НА ПУНДЮ радев КУРНЕЛА ,ДЕСА ,ЙОТОВА ИЛИ МАСКВА ?????????????????????????????
Народа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.02.03 | 08:45

64
Браво Цецо браво народа е със вас ние ви избрахме да раководите България,не искаме никога вече комунистически крадци от бсп
Курнела окраде техноимпекс за три милиона ЕВРО !!!

2018.02.03 | 08:45

63
Цецо защо още крадлата комунистическа курнела не е във затвора ???????????????????????????
ЗАЩО РАДЕВ ИМА ГОЛЕМИ ОГРОМНИ МАГАРЕШКИ УШИ ???

2018.02.03 | 08:45

62
КОЙ КОЙ ДЪРПА УШИТЕ НА ПУНДЮ радев КУРНЕЛА ,ДЕСА ,ЙОТОВА ИЛИ МАСКВА ?????????????????????????????

2018.02.03 | 08:45

61
ВЕЛИКАН И ДЖУДЖЕ !!!!! ХА ХА ХА !!!! САМО КОЛКО СИ ЖАЛЪК ЦВЪКИ .
РАДЕВ Е ЛЪВ , А ТОЯ ЦЕЦО Е ПУДЕЛ

2018.02.03 | 08:45

60
НЕЩАСТНИКА Е РОДЕН ДА ДЖАФКА НИСКО ДОЛУ !

2018.02.01 | 19:42

59
ЗАЩО МАЙКА ТИ Е КУРВА ???? ЗАЩО , ЗАЩО ????

2018.02.01 | 19:42

58
С цялото си поведение президентът се държи като чиновник на БСП. В желанието си да се изпъчи пред Бойко е готов да руши всичко, което му пречи. Това поведение на уважаван държавен глава ли е? Не е ли най важно България да върви напред, е не Румен да е пред ББ?
гост

2018.02.01 | 19:42

57
Румен Радев е наистина значим за разлика от Цветанов,ако Цветанов говори лъжи и небивалици,президента е длъжен да ги посочи,защо не нападате патриотите,нали и те не искат да приемат конвенцията,а само БСП,защото ви е страх,че може да разтурите съюза,а това не ви отърва.Наро

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини