Социолог: Нараства желанието за нови избори

  • 18 декември 2017 08:01

  • 3098
  • 3
Социолог: Нараства желанието за нови избори
© БНТ

Намалява безпокойството у нас от вечните големи дразнители – безработицата и ниските доходи. Светлината започва да пада върху други дразнители - положението в здравеопазването и общата бедност. Това каза в сутрешния блок на БНТ социологът от агенция "Афис" Чавдар Найденов.

Нарастват друг род проблеми, като например правата на наемния труд, добави той.

По думите му данните от последното проучване на социологическата агенция сочат, че се увеличава желанието за нови избори, събужда се и искането за нов кабинет в рамките на това Народно събрание. Желанието се дължи на липсата на грижа на политическите институции за ежедневните проблеми, на това, че основни проблеми у нас не са решени. Каквото и да говорят управляващите, нервността у тях личи, което е признак за възможна политическа промяна, заяви Найденов.

Доверието към водещите политически сили и към техните лидери вътре в тези формации се консолидира. Запитаните отговарят, че не могат да си представят ГЕРБ и БСП без Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Това показва, че мачът продължава, каза още Чавдар Найденов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3098 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гражданин

2018.01.07 | 14:54

3
МРЪСНИК

2018.01.07 | 14:54

2
На хранилката на Посрано 20 ли си ? Или директно си получаваш рублите от ментора на червената кал -Решетников ?

2018.01.07 | 14:54

1
Тиквената шайка в пандиза ! Крадливи изроди !

Добави коментар

Водещи новини