Президентът Румен Радев: Коледата ни зарежда с много доброта (снимки)

  • 08 декември 2017 19:21

  • 2488
  • 3
Президентът Румен Радев: Коледата ни зарежда с много доброта (снимки)
© Президенство

Коледата ни зарежда с много доброта, дава ни много вяра и много надежда, носи ни мечти, във всяко едно детско сърце, каза президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Държавният глава и съпругата му Десислава Радева се срещнаха с деца, подпомогнати от благотворителната инициатива "Българската Коледа", и техните родители в президентството за украсяване на коледната елха.

Наближава Коледа - един от най-светлите и най-красивите празници. Благодаря ви, мили деца, че ни помогнахте заедно да украсим нашата коледна елха. Искам най-искрено да ви пожелая да бъдете още по-добри, да имате усмивки по лицата си, които да сияят както елхата, която украсихте, да носите много радост на вашите родители, най-вече да бъдете здрави, да не спирате да мечтаете и да сбъднете всичките си мечти, пожела на децата президентът Радев.

На събитието присъстваха и лекари от детски клиники.

За доброто настроение помогнаха детска вокална група "Бон-бон", популярните актьори Юлиян Вергов, Владимир Карамазов, Владимир Пенев, актрисата Слава Рачева.

Последвайте канала на

Novini.bg
2488 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
angelov

2017.12.10 | 14:22

3
V O4AKVANE SME NA TRETATA SVETOVNA VOYNA ZARADI TRAMP
KUR ZA TODOR JIVKOV

2017.12.10 | 14:22

2
на майка ти у пyткaтa

2017.12.09 | 08:25

1
koledata nevazmojna 10 eizod mejdu darjavni voini zavrashtaneto na artizanite

Добави коментар

Водещи новини