Юлиан Ангелов: БСП станаха адвокати на ДПС за закона срещу радикалния ислям (видео)

  • 08 декември 2017 08:32

  • 1279
  • 5
Юлиан Ангелов: БСП станаха адвокати на ДПС за закона срещу радикалния ислям (видео)
© БНТ

Бихме се съгласили с всяка поправка, която прецизира закона срещу радикалния ислям. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от Патриотичния фронт Юлиан Ангелов.

Този закон цели радикалният ислям да бъде вкаран в норми и хора, които отричат светския характер на българската държава и призовават за неща, които не са съвместими с ХХI век, да получат своето наказание, посочи Ангелов.

Учуди ни фактът, че БСП се противопоставиха на този законопроект, тъй като го бяха подкрепили на първо четене в предишния парламент. В случая те се явиха като адвокати на ДПС, подчерта депутатът от Патриотичния фронт.

Това, което гласуваха депутатите е силовата превенция. За мен много по-важен е Законът за вероизповеданията, т.нар. мека превенция, заяви арабистът проф. Владимир Чуков. Трябва да се създаде едно звено, което да подготвя българския ислямски клир. Трябва да има една мрежа от мерки, много преди да се стигне до силовата превенци, коментира проф. Чуков.

Подготвили сме Закон за вероизповеданията и смятаме, че той е много добър. За съжалние обаче срещаме силен отпор от всички религиозни общности в България. До момента те не проумяват това, което предлагаме с цел отпор на радикалния ислям. Ще продължим разговорите, няма да се откажем от идеята да внесем този законопроект, уточни Юлиан Ангелов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1279 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.02.08 | 11:09

5
От предатели обобщения и съвети не искаме !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.02.08 | 11:09

4
Валери Симеонов иска да стане Главен мюфтия,Каракачанов секретар,а Волен Сидеров метач. Проблем се оказва,че от тях,само Каракачанов може да пее /на ДС/ Другите само имитират.

2018.02.08 | 11:09

3
Обединените мафиоти - излъгаха хиляди избиратели само да се натикат във властта и сега целуват задните части на Борисов Трети . Имат наглостта да твърдят че работели за България .

2018.02.08 | 11:09

2
Къде се покри оня шушляк Сидеров ???? С колко мангизи му затвореха устата ????????????????????????????

2018.02.08 | 11:09

1
Нищо чудно! БСП искат да управляват заедно с турците за да се нагушат както винаги и в името на тази "патриотична" цел са готови да жертват интересите на Родината а защо не и самата Родина. Нормално. Винаги са били национални предатели.

Добави коментар

Водещи новини