Кунева не развълнувала Цветанов. Ама хич!

  • 03 юни 2011 18:25

  • 2748
  • 3
Кунева не развълнувала Цветанов. Ама хич!
© Булфото

Вицепремиерът и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че нищо не налага промяна на тактиката на партията и те не се вълнуват от номинации на техни бъдещи политически опоненти, каквато е тази на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Пред журналисти в парламента Цветанов отказа да коментира решението на Кунева.

Той не коментира и евентуални кандидатури на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за президент и на Йорданка Фандъкова за кмет на София.

Не бих искал да навлизам в детайли на това, което обсъждаме, както и не бих искал да правя коментари на решенията, които вземат други политически формации, каза той.

Последвайте канала на

БТА
2748 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
BAB

2011.08.19 | 20:36

3
ЩЕ ГИ ОТНЕСЕ КОЛКО И АЗ ЩЕ ОТНЕСА ДЖАКПОТА В НЕДЕЛЯ У ДОМА СИ...
evgeni

2011.08.19 | 20:20

2
-- Прикрепено писмо (.....................) ---- Подател: евгени славков До: PRESS-OFFICE@MINFIN.BG Относно: ..................... Дата: Вторник, 2011, Август 16 11:19:49 ЕЕЩ Дянков когато говориш за "съмненията си" относно печалбата на Лукойл,на кого говориш,на американските бабички или и ти започваш да си вярваш като твоят началник Б.-интриганта. След като те викат в Америка възхищавайки се на твоят интелект,заминавай с еднопосочен билет.И още нещо когато казваш,че печалбата може да отсъствува по опричина на "големи инвестиции",тези твои мъдростти ги обсьждай с дядо поп,а не в общественото пространство тези си умотворения.Не съм виждал по-лукав политик от тебе.>>>>>>>>>>>>>>>>>>Да не забравя и да те попитам,понеже е всеизвестно вашето тръбене за "благополучие и просперотет" на България ,кога ще обявите на всеослушание/много съмнително,понеже агенции като Фокус-Мокус само обявяват кога интриганта Борисов реже лентички/ цифричките на брутния вътрешен продукт,не за сравнение с предходен месец и т.н., и "ОНЕЗИ" на външния дълг на България и от кого се обслужва и чрез КОГО ????
Браво

2011.08.19 | 20:19

1
Ако Росен се кандидатира за президент, ще ги отнесе направо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини