Цветан Цветанов: Благодаря, Главчев, ние винаги ще вървим с теб. Благодаря ти, че сложи страната над

  • 17 ноември 2017 09:42

  • 5120
  • 4
Цветан Цветанов: Благодаря, Главчев, ние винаги ще вървим с теб. Благодаря ти, че сложи страната над
© novini.bg

„Нямах никаква готовност да произнасям декларация, но във връзка с днешния акт на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, аз съм длъжен да го направя това“, заяви от парламентарната трибуна зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Искам да благодаря, че г-н Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в направи, свика извънреденн председателски съвет, на който присъства и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Разговорът беше максимално откровен между всички председатели на ПГ. Всяка една група изложи своите твърдения да има оставка или да се създаде едно твърдо ядро, което го подкрепя. Всички ние знаем, че председателят е първи сред равни и той създава един силен и работещ парламент. Разбира се, че последните седмици имаше съзнателен опит за търсене на провокация. Но решението на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в да отстрани Нинова от пленарно заседание, е знак за свободата в ГЕРБ Нито ГЕРБ като ПГ, нито Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са ограничавали мнението на някой. Но ситуацията днес е много по – различна и мъдростта е водеща. Партиите от управлението не искаха оставката, но опозицията я искат. Всички сме свидетели на подготовката на българския парламента във връзка с европредседателството ни“, заяви Цветанов.

„Това, което направи г-н Главчев е постъпка, която трябва всеки един достатъчно добре да я оцени. Ние не искаме да осъждаме поведението на депутатите, но нека с оставката да няма спекулации. Той го прави само и единствено да възстанови нормалното състояние на работа на парламента. Нека този акт да бъде за всеки един много ясен сигнал - ние от ПГ на ГЕРБ и от парламентарното мнозинство не желаем да има лични нападки и дискредитация. И нека всеки един от председателите на ПГ да направят така да защитават политиките си, но да не се влиза в лични нападки.
В днешната ситуация няма печеливши, всички сме губещи“, каза той.

„Благодаря, Главчев, ние ще бъдем винаги след теб и ще вървим с теб. Благодаря ти, че сложи страната над всичко“, заключи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5120 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.11.17 | 19:04

4
Щом ще вървите с Главчев, напускайте. Той даде пример.

2017.11.17 | 19:03

3
слага страната над всичко за пълен обир
111111

2017.11.17 | 12:45

2
ninova znae, 4e nikoga nqma da bade faktor prez paradniq vhod, zatova ne spira da opitva prez prozoreca!

2017.11.17 | 12:26

1
Участвай в безплатната томбола за Iphone 9 bit.ly/2ANnJKM - 100 от всички ще бъдат избрани на 20 ноември

Добави коментар

Водещи новини