БСП иска анкетна комисия за случаите в Перник, Мировяне и Скравена

  • 25 януари 2012 13:26

  • 681
  • 0
БСП иска анкетна комисия за случаите в Перник, Мировяне и Скравена
©

За нас на преден план стои въпросът за оставката на министъра на вътрешните работи. Неговото оставане носи само тежести и за управлението на ГЕРБ, заяви на брифинг в парламента депутатът от ПГ на Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, по повод изявлението на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от парламентарната трибуна.

По думите на Найденов, министърът на вътрешните работи е човек, който очевидно не може да носи отговорност и да се справи с тежката задача да ръководи МВР. „Зад пороя от думи, той се опита да скрие своята персонална отговорност. Зад агресията, той се опита да скрие отговорността на сегашното управление, свързана със защитаване на правата на българските граждани. Днес видяхме един министър, за който силата поражда правото”, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

„Настояваме - да бъде сформирана анкетна комисия, оглавена от представител на опозицията, която да се занимае по разследване на всички, действия, свързани с убийството на Мирослава, случая в Мировяне и случая в Скравена. Стои въпросът за произнасянето и за отговорността на министър-председателя за това, което се случва в страната. Това полицейско насилие е безпрецедентно след годините на прехода. Освен темата за оставката, поставяме въпроса за отстраняването на министъра на вътрешните работи до приключването на работата на анкетната комисия за изясняване на тези случаи. На преден план излиза и въпросът за вот на недоверие по отношение на вътрешната политика и провала на МВР”, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

„Каня парламентарните групи от Народното събрание за съвместни консултации. Открити сме да обсъждаме и всички предложения от останалите парламентарни групи. Отправяме поканата и км ПГ на ГЕРБ. Трябва да имаме обща позиция за това, което се случва”, смята Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
681 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини