Явор Нотев: Парламентът става заложник на интереси

  • 16 ноември 2017 11:53

  • 1497
  • 2
Явор Нотев: Парламентът става заложник на интереси
© Канал 3

При всички случаи не е добре да се работи по този начин. Това каза пред журналисти зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев по повод поведението на ПГ на БСП за България", които днес не влязоха в пленарната зала и парламентът събра кворум едва от третия опит.

Не бива работата на парламента да бива поставяна под въпрос и да зависи от идването на няколко човека. Подобно отношение прави парламентът заложник на интереси, заяви Нотев.

Той уточни, че има процедура по преразглеждане на наложеното от председателя на парламента наказание на председателя на ПГ на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Ситуацията с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за може да бъде преразгледана и да се вземе решение на председателски съвет, посочи още Явор Нотев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1497 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
герберастите

2017.11.17 | 08:20

1
са се насрали от страх. ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ. КРАЙ НА КРАЖБИТЕ.
дааа ама неееееееееееее

2017.11.17 | 08:20

2
много си вярвате червени смотаняци,мълчете и само гледаите ,нямате думата,вашето време отлетя завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини