Карадайъ: Главчев показа различно отношение към Нинова и Кирилов (видео)

  • 15 ноември 2017 11:08

  • 3729
  • 3
Карадайъ: Главчев показа различно отношение към Нинова и Кирилов (видео)
©

Корнелия Нинова и Данаил Кирилов цитираха едни и същи медийни публикации, но имаше различно отношение към тях.

Това обяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който коментира днешните скандали в пленарна зала. "Нашата оценка за това, което се случва през последните няколко месеца в страната, е следната: ние досега предупреждавахме, че демокрацията в страната е в опасност, а днес можем да кажем, че демокрацията е в криза. По Конституция България е парламентарна република, но има едно усещане, че е премиерска република. През последните няколко месеца има усещането, че институцията председател на Народното събрание липсва в парламентарната ни република. Г-н Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в днес се опита да го потвърди. Проблемът, който открояваме и на няколко пъти сме го говорили и пред медиите е, че дадохме ясна оценка за двойния стандарт и аршин на ГЕРБ по конкретни теми и поводи, включително и за морала. Нещо повече, можем да кажем, че отстраняването на лидера на най-голямата опозиционна партия също има своя знак в тези процеси“, разкри той.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3729 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.15 | 17:48

1
До кога Доган ще търпи този прост човек

2017.11.15 | 17:58

3
Да не забравяме че се появи и проислямистка партия начело с Местан пак при управлението на ГЕРБ... Тези факти за красноречиви за непредубедени хора. Сами си правете изводите ако искате или можете.

2017.11.15 | 17:58

2
Ами това което казахте явно е оксиморон. Доган може да е всякакъв но не тъпанар, и не се обгражда с тъпанари. А само ще спомена че при така нареченото управление на ГЕРБ, България се срина!

Добави коментар

Водещи новини