Манолова иска да има и детски омбудсман

  • 10 ноември 2017 15:06

  • 832
  • 0
Манолова иска да има и детски омбудсман
© Oмбудсман на Р. България

Да бъде избран и детски омбудсман, предложи пред журналисти в Община Мъглиж омбудсмана на Република България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Тя подчерта, че защитата на децата е нейна лична кауза. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на припомни, че е инициатор на кампанията "В нашите ръце", в която са се включили известни артисти и музиканти, които популяризират институцията "Омбудсман".

От началото на мандата ми получих стотици жалби от деца, преди мен нито едно дете не е потърсило помощ от институцията, посочи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

По думите и трябва да бъдат приети Закон за детското правосъдие и Закон за личната помощ, които са изключително необходими при разрешаване на казуси, за които сега се търси решение.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пристигна в Община Мъглиж за откриването на детския пътуващ фестивал "Като звездите", в село Ветрен.

Тази година омбудсманът на България е патрон на фестивала, в който участват 107 деца от институции от цялата страна.

Преди това тя се поклони в манастира "Свети Николай" край Мъглиж и обяви, че поставя началото на инициатива за събиране на дарения за ремонт на храма, който за първи път е съграден през 1207 година.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
832 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини