Планът "Юнкер" и други въпроси ще дискутират на среща в Благоевград

  • 10 ноември 2017 10:39

  • 973
  • 0
Планът "Юнкер" и други въпроси ще дискутират на среща в Благоевград
© GettyImages/Gulliver

Как Планът "Юнкер" променя начина, по който влизат пари в българската икономика, какви са изводите от приложението на Плана "Юнкер" в България, как се отрази на българската икономика членството на страната ни в Европейския съюз - това са част от въпросите, които ще бъдат дискутирани на среща в Стопанския факултет на Югозападния университет /ЮЗУ/ "Неофит Рилски", съобщиха организаторите на събитието от Европейския информационен център "Европа директно" в Благоевград.

Събитието ще се състои на 13 ноември, понеделник, от 11:00 часа. Пред студенти, преподаватели и представители на обществеността публични лекции ще изнесат икономическият съветник в Европейската комисия /ЕК/ в България Марина Кирова и икономистът Лъчезар Богданов, директор в компанията "Индъстри Уоч". На събитието ще присъства и Бойко Благоев, съветник по въпросите на информацията и комуникацията на Европейската комисия в България.

Лекциите са част от програмата на икономическия форум "Европейски икономически съвместимости", който се организира в партньорство между Стопанския факултет на ЮЗУ "Неофит Рилски" и Европейския информационен център "Европа директно" - Благоевград.

Предвидена е и дискусия на тема "Българската икономика след 10 години в Европейския съюз - последици и възможности от икономическата криза".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
973 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини