Цветан Цветанов ще участва в политическа академия на Младежи ГЕРБ в Минерални бани

  • 03 ноември 2017 18:00

  • 1368
  • 1
Цветан Цветанов ще участва в политическа академия на Младежи ГЕРБ в Минерални бани
© Novini.bg (архив)

Младежи ГЕРБ ще проведат двудневна Регионална академия на тема „Десет години България в Европейския съюз - реални политики за страната и противодействие на спекулата“.  Форумът ще се проведе на 4 и 5 ноември в хотел “Божур” в Минерални бани, област Хасково, и се организира с подкрепата на фондация “Конрад Аденауер”, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Основни гости и лектори на политическата академия ще бъдат зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, ръководителят на бюрото на фондация „Конрад Аденауер” в България Торстен Гайслер, председателят на МГЕРБ и зам.–министър на външните работи Георг Георгиев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Андрей Новаков, министърът на регионалното развитие Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, зам.-председателят на 44-то Народно събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и областният координатор на ГЕРБ–Хасково и народен представител Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. В двудневните дискусии ще участват още депутатите от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова и д-р Георги Станков, областният управител на Хасково Станислав Дечев и областният координатор на МГЕРБ–Хасково Румен Стоянов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще открие форума на 4 ноември (събота) в 11:00 часа с лекция по темата „Политика на реалните решения. Държавническо мислене вместо компроматна война“. В дневния ред на младите политици са поставени още и темите „България на европейската сцена“ с основен лектор Ева Майдел и „Европа след Брекзит“ с лектор Андрей Новаков. Регионалният министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е ще представи възможностите за подобряване на инфраструктурата чрез финансиране от Европейския съюз, а за парламентарно измерение на европейското председателство ще говори зам.-председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Областният лидер на ГЕРБ-Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: ще бъде основен лектор по темата „Важност и значение на развитието на капиталовите пазари в България“. На форума ще бъде разисквана и темата за важните въпроси за България в дневния ред на международната политика с Георг Георгиев. Председателят на МГЕРБ ще говори и за демографската и социална политика на страната.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1368 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.22 | 09:05

1
Пак ли този цървул!

Добави коментар

Водещи новини