Цветанов към ЖГЕРБ-Банско: Дамската организация на ГЕРБ винаги е била градивната и движеща сила на п

  • 02 ноември 2017 16:30

  • 1258
  • 3
Цветанов към ЖГЕРБ-Банско: Дамската организация на ГЕРБ винаги е била градивната и движеща сила на п
© Фейсбук

Срещата с представителките на ЖЕНИ ГЕРБ от Банско, които бяха на посещение в парламента днес, ме зареди с положителни емоции.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още написа той:

"Те бяха в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ-Банско Александър Мацурев, а на срещата присъстваха и депутатите ни от Благоевградския регион. Дамската организация на ГЕРБ винаги е била градивната и движеща сила на партията, защото жените са инициативни и се справят с всички препятствия по пътя към успеха.

С дамите от ГЕРБ-Банско обсъдихме актуалната политическа ситуация в страната и развитието на Банско и региона. Те поставиха въпроса за втори кабинков лифт в Банско, който предизвика противоречиви позиции. Заявих пред тях, че ние подкрепяме изграждането му, но трябва да се намери най-справедливото решение на казуса. Разясних пред присъстващите предстоящите пред парламента задачи с приоритет обсъждането и приемането на националния бюджет за 2018 г. Коментирахме още важните за обществото теми като здравеопазването и пенсионната система".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1258 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.03 | 09:52

3
Мръсни изедници и шумкари.Банскалии са мръсни селяндури каруцари
Олег

2017.11.03 | 09:52

2
Банскалии винаги са били лизачи

2017.11.03 | 09:52

1
Нормално...където са парите там и курвите

Добави коментар

Водещи новини