Румяна Петкова е новият изпълнителен директор на АСП

  • 01 ноември 2017 09:59

  • 3839
  • 0
Румяна Петкова е новият изпълнителен директор на АСП
© МТСП

Със заповед на министъра на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  за изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане (АСП) от 1 ноември 2017 г. е назначена Румяна Петкова. Тя поема поста от Цветан Васев, който изпълняваше тази длъжност от 6 юни 2016 г., съобщиха от пресцентъра на МТСП.

Днес новият изпълнителен директор на АСП беше представен пред ръководството на агенцията от министър Петков. Досега Румяна Петкова беше директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане в Благоевград. Тя започва работа в системата на Агенцията за социално подпомагане през 2005 г., като е заемала последователно длъжностите социален работник, главен експерт и началник на отдел.

Новият изпълнителен директор на АСП има бакалавърска степен по икономика от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ и е завършила магистратура по финанси в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3839 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини