На Eвроизбори’2019 ЕНП ще ползва по-централизиран подход при ползването на информация от партиите

  • 16 октомври 2017 21:26

  • 1369
  • 1
На Eвроизбори’2019 ЕНП ще ползва по-централизиран подход при ползването на информация от партиите
© ГЕРБ, пресцентър

Партиите от семейството на Европейската народна партия (ЕНП) ще ползват по-централизиран подход при използването на информацията, която постъпва от партиите-членки по време на европейските избори през 2019 година.

Тази идея на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа беше обсъдена и приета по време на срещата на кампанийните мениджъри на ЕНП, която се провежда в хърватската столица Загреб.

Целта на прилагането на централизирания подход е общата кампания на ЕНП да бъде адаптирана към спецификата на националните кампании в отделните страни-членки на Европейския съюз и да кореспондира с темите, които вълнуват гражданите на съответната държава, подчерта Цветанов.

В рамките на срещата на кампанийните мениджъри на ЕНП Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа представи презентация на тема „Анализ на кампанията за президентските избори през 2016 г. – подценяване на социалните мрежи“.

Заместник-председателят на ГЕРБ представи и анализира идентифицирани онлайн тенденции за генериране и разпространение на фалшиви новини без конкретни източници и автори, чиято единствена цел е била да дискредитират ГЕРБ и разпознаваемите политически фигури на партията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1369 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.17 | 08:10

1
TRI KURVI NA SNIMKA

Добави коментар

Водещи новини