Правителството заседава в Пазарджик на 25 януари

  • 21 януари 2012 10:41

  • 971
  • 1
Правителството заседава в Пазарджик на 25 януари
© Булфото

Предстоящото в сряда заседание на правителството ще бъде изнесено в Пазарджик, съобщиха от областната администрация.

То е свързано с програмата на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във всеки областен град да бъде проведено по едно заседание на министрите.

В Пазарджик редовното събиране на кабинета ще протече на два етапа, като във втория ще се включат и кметовете на всички 11 общини от областта. До вчера те имаха срок да представят пред областния управител неотложни проблеми за решаване, за които искат помощ от кабинета.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов е поискал от републиканския бюджет да бъде финансирано изграждането на западния околовръстен път на града, който да извежда трафика на тежки автомобили към магистрала “Тракия”. За Септември и Ракитово неотложно е решаването на проблемите с налагането на финансови корекции по изпълнени проекти по програма САПАРД. Заради тях най-бедните общини дължат огромни средства и вече одобрени проекти са блокирани.

От Батак ще настояват за изграждането на нов водопровод по транспортната улица на града. Брацигово чака одобрение на проекти за селските райони. В Белово се надяват на пари за неразплатени проекти по САПАРД. От Стрелча искат определяне на минимална изкупна цена от 2 лв. за маслодайната роза.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
971 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
AlexK

2012.01.22 | 20:24

1
И този път , да не забравите първо да отцепите пътя ; да си разположите предварително ЦСОБОП ; полиция и жандармерия . Препоръчвам железни стени - помислете и за вишки със снайперисти . Естествено : кмета предварително да подготви 200-300 клакьори с каранфилчета-да викат "УРА!" . За да не стане като в Пловдив .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини