Цветан Цветанов се срещна с представители на Американската търговска камара за ЕС

  • 03 октомври 2017 19:13

  • 1154
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с представители на Американската търговска камара за ЕС
© Пресцентър ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна днес с представители на Американската търговска камара за Европейския съюз, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Американската търговска камара за ЕС /AmCham EU/ представлява американски компании, ангажирани с Европа по отношение на търговия, инвестиции и въпросите на конкуренцията. Целта й е да осигури ориентиран към растеж бизнес и инвестиционен климат в Европа.

Основен акцент на разговорите бяха приоритетите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Бяха обсъдени и теми като европейската перспектива пред Западните Балкани, охраната на европейските граници и киберсигурността.

"Времето беше кратко и не ни позволи да обсъдим всички теми, които искахме. По инициатива на нашите гости ще проведем следваща среща помежду си в Брюксел", посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В края срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа сподели, че времето не е позволило да бъдат обсъдени всички теми, обект на взаимен интерес. Той отбеляза обаче, че по инициатива на неговите гости ще бъде организирана нова среща помежду им в Брюксел.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1154 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
същият като тиквата-лизачи

2017.10.11 | 11:22

1
и курвата Цвъки яко му го налапа за подкрепата

Добави коментар

Водещи новини