Кметът на Каварна отвърна на обвиненията на Цонко Цонев

  • 03 октомври 2017 08:33

  • 2565
  • 3
Кметът на Каварна отвърна на обвиненията на Цонко Цонев
©

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев призова Елена Йончева от БСП след Хасково да разследва и наследничката му Нина Ставрева.

В профила си във Facebook бившият кмет разяснява роднинските връзки на Ставрева с хора от общинския съвет и я обвинява, че дава обществени поръчки на свои хора.

„Изявлението на Цонко Цонев от вчера е поредното крещене по национални медии в безпомощност и безсилие. Още от началото на 2015 година г-н Цонев общува и с мен, и с каварненци чрез националните медии. Той има личен проблем с мен и непрекъснато търси конфронтации и реваншизъм", заяви за "Здравей, България" кметът на Каварна Нина Ставрева.

Няма нито един държавен служител, който да е назначен на работа без конкурс. Освен това правомощията на кмета и на Общинския съвет са регламентирани в Закона за местното самоуправление и местната администрация”, отвърна Ставрева.

И обясни: „Виктория и Ивайло Керчеви са мои роднини. Виктория Керчева е общински съветник".

Последвайте канала на

Нора Виткова
2565 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
сектата ГРОБ

2018.01.05 | 03:56

2
СХЕМАТА, Цветанов - Добрев - Борисов! ГЕРБ не е класическият тип мафия, защото не извършва престъпната си дейност в противоборство с държавните институции, а цялата дейност на тази престъпна група се реализира благодарение и с помощта на държавните институции. На върха е Бо
ОН

2018.01.05 | 03:56

3
мутката ти пайна,тъпанар.къде беше когато Б.Б.търчеше из цялото БГ.Ц.Ц.ги хващаше ония ги пускаха.ти с какво помогна,че сега плюеш,къде беше,какво направи.аз бях там и видях,затова замълчи.
Канев

2017.10.03 | 19:10

1
Ако разчопли някой Община Бургас, Европейския Съюз ще се разпадне за 30 минути.Там се крадат милиарди !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини