Организации на ГЕРБ от цялата страна: Делян Добрев има нашата подкрепа! (обновена)

  • 01 октомври 2017 19:11

  • 18885
  • 39
Организации на ГЕРБ от цялата страна: Делян Добрев има нашата подкрепа! (обновена)
© Булфото

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк)

Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, Ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации.

Това пишат от ГЕРБ-София в своя декларация, разпространена до медиите.

Не подлагаме под съмнение, че Делян ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят. Не подлагаме под съмнение и неговата невинност. Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП. Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените.

Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка. Защото истината е една и тя ще излезе наяве.

От:

Заместник-председателя на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова
Областния координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов
Народните представители от ГЕРБ в София
Общинските съветници от ГЕРБ в Столична община
Районните кметове от ГЕРБ е София
Членовете и симпатизантите на ГЕРБ-София

Декларация разпространиха и членовете на областната структура на ПП Герб - Разград

Ние, членовете на областната структура на ПП Герб Разград, категорично заставаме зад нашия колега и народен представител Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Ценим високо неговата морална постъпка, но изразяваме несъгласието си елементарни внушения от страна на БСП да стават повод, един доказано честен и почтен човек да им става заложник.

В политиката доверието е от ключово значение и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е доказал, че може да го печели. Заради доверието на тези, които го избират, си струва да се противопоставим на всички опити за неговото оклеветяване.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е човек с безспорни качества и компетентност, морал и добросъвестност и нелепи твърдения не могат да им опонират! Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: има нашата подкрепа!

Призоваваме ръководството на ПП ГЕРБ да не приема оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Виж още: ГЕРБ – В. Търново: Да не допускаме леви политици да налагат на обществото интригантския си модел

Народните представители от политическа партия ГЕРБ, областното ръководство на политическа партия ГЕРБ, общинските ръководства на ГЕРБ в общините Русе, Бяла, Ценово, Борово, Две могили, Иваново, Сливо поле и Ветово, кметовете на общини в Русенска област, издигнати от ГЕРБ, също изказаха своята подкрепа.

Изразяваме своята категорична и пълна подкрепа за Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: – народен представител от ГЕРБ– Хасково, председател на комисията по енергетика в 44-то Народно събрание и областен координатор на ГЕРБ - Хасково.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е доказан професионалист. В качеството си на министър той направи много за развитието на икономиката, туризма и укрепване енергийната сигурност на България. Добрев е сред основоположниците на националната програма за енергийна ефективност, която се реализира с голям успех в цялата страна. Благодарение на него се реализират редица проекти в Русе и Русенска област.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: се ползва с доверието и получава висока оценка от всички свои колеги в ГЕРБ, а в качеството си на областен координатор на партията показа с постигнатите резултати на местните и отминалите предсрочни парламентарни избори, че голяма част от хасковска област също подкрепя приоритетите в националната и регионалната политика на най – голямата дясна партия у нас.

Затова го призоваваме да преосмисли решението си, като остане в Народното събрание и ГЕРБ, защото трябва да продължи активната си полезна работа в интерес на хилядите жители на Хасковска област.

Като пълноправни участници в процесите на вземане на решения на ГЕРБ на общинско, областно и централно ниво, остро осъждаме действията на кмета на Хасково Добри Беливанов. Подмяната на ценностите на ГЕРБ, участието в компроментиращи срещи и пътувания, публичното създаване на напрежение чрез изявления в медиите, са достатъчен аргумент да напусне веднага поста. Призоваваме го да се съобрази с оттеглената подкрепа от страна на ГЕРБ и да не подменя вота на мнозинството от избирателите в община Хасково!

Организацията на Жени ГЕРБ застава зад човека и политика Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, но категорично се противопоставя на идеята за подаване на оставка.

Оставката може да бъде морално-етически акт, само когато жертвайки себе си запазваш по-голямото, организацията, партията. Тази оставка не е такава, защото умните, интелигентните и честни хора са ценност и богатство за партията. Без Делян няма да бъдем по-силна и значима структура, а напротив, ще загубим част от профила си, защото познаваме генезиса на темата и знаем, че вклиненият отвън проблем напрегна отношенията в организацията ни.

Оставката на Добрев ще обслужи злокобния, долен, конспиративен план на БСП да ни "отстрелват" един по един и ще налее вода в мелницата на занимаващите се с подривна дейност леви партийни хакери. Вече знаем, че когато от БСП заговорят се понижават интелекта и демокрацията в цялото общество!

Едно от неприятните свойства на нашето време се състои в това, че тези, които изпитват увереност, са глупавите, а тези, които притежават въображение и мисъл, са изпълнени със съмнение и нерешителност” е казал Бертран Ръсел и това в пълна сила важи за Делян и неговият подход към ситуацията и за бруталните, зли, нагли политически действия на опозицията. БСП загубиха ликвидност и единственото, на което разчитат е саниране на стари идеи и стари политически конструкти, с мръсна агентурна игра и ползване на политически инжинеринг. Когато нямаш собствена стойност се мъчиш да отнемеш от другия и за БСП не е срам, че се превърнаха в смешен политически колаж, сига да откъснат парче от силата на ГЕРБ.

Организацията на Жени ГЕРБ не приема липсата на политичека коректност и отговорност в поведението на човека и кмета Беливанов, издигнат и подкрепян от ГЕРБ, възползвал се от значимостта и авторитета на партия ГЕРБ, защото познаваме всяка стъпка при създаването на организациите ни и пазим спомените си за всеки работен, труден, безсънен, миг от изминалите 10 години на партията ни, в които само заедно и с много труд сме успявали да устоим и да победим честно, и справедливо.

Жени ГЕРБ не приемаме оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и категорично заставаме от страната на честността и справедливостта!

Младежката организация на ГЕРБ застана категорично зад народния представител от Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

В последните дни обществото ни става свидетел на поредната целенасочена атака и активно мероприятие, целящо да подрони авторитета на уважаван политик и експерт, човек с доказани морални и нравствени качества.

Кампанията, насочена срещу председателя на Комисия по енергетика в 43-то и 44-то НС, Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, има характера на унизителни и добре познати на българите действия от недалечното минало - аферата Костинброд, която бе организирана и осъществена от същите тези "защитници" на морала днес - българските социалисти.

Ние, младите от ГЕРБ, добре си даваме сметка за целите на опозицията - дестабилизирана държавата с действащи порочни практики. Най-добрата хранителна среда за БСП.

В създалата се ситуация около достойната постъпка на ГЕРБ и г-н Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: да свалят политическото си доверие от градоначалник, неотговарящ на високите изисквания и потребности на града, който управлява хора със съмнителна репутация и слаба политическа стратегия, БСП нелепо се надпреварват в телевизионния ефир да се легитимират в публичния живот на конкретен регион, а оттам и в страната. За нас действията им очевидно имат за цел единствено да отклонят вниманието на гражданите от все по засилващите се вътрешно политически проблеми в социалистическата партия.
ПП ГЕРБ има значително доверие и подкрепа сред гражданите на Хасково и това кара нашите опоненти да правят отчаяни опити за дискредитиране на актива и омаловажаване на усилията за просперитет и икономическото развитие на града и областта.

Ние, от МГЕРБ, стоим твърдо зад Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. За нас той въплъщава качествата на истински народен представител - почтен, открит, отговорен и последователен в действията си по защита на интересите на своите избиратели и всички граждани на областта, която представлява. Поздравяваме г-н Добрев и ГЕРБ-Хасково, че се разграничиха от действията на кмета на града Добри Беливанов, които са в пълно противоречие с политиката и принципите, които ръководят и винаги са ръководили действията на ПП ГЕРБ.

Младите, активните и милеещи за бъдещето на своята страна хора днес отказват да се съгласят с опитите за дискредитиране на човек като Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Ние апелираме към него да преосмисли своето, макар и достойно, но според нас неотговарящо на желанията на българите, решение да се оттегли от политическия живот на страната!

Деляне, за да тържествува злото е необходимо единствено доброто да бездейства. Не осигурявай този комфорт!

Областната структура на ПП ГЕРБ в Кърджали стои твърдо зад Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и призовава централното ръководство на партията да не приема оставката му.

Настояваме кметът на Хасково Добри Беливанов да се оттегли, за да бъде решен справедливо един морален казус, в който единствената вина на Делян е, че се довери прекалено много на неподходящ човек. Протестираме категорично срещу опитите на БСП да влязат в управлението на община Хасково през „служебния“ вход, поругавайки личността на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и неговото политическо бъдеще. Един способен, доказал се човек, професионалист и гражданин бе неоснователно очернен, благодарение на скалъпеното от политици-еднодневки активно мероприятие. БСП няма моралното право да бъде арбитър на конфликта в Хасково.

Оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е доблестен акт и проява на мъжество. Тя е отказ от участие в един политически маскарад, режисиран от БСП, в който на хората услужливо се натрапва звучната българска дума “шуробаджанащина“ и също толкова услужливо се пренебрегват заслугите на Делян като депутат и министър за възраждането на Хасково и напредъка на страната ни като цяло. Да бъде приета оставката му би означавало да се примирим с упражняването на власт под натиск и да приемем за нормална политическа практика жигосването на успешните хора в България. Човек като него не може и не трябва да бъде жертван заради котерийните домогвания на левицата и конформизма на един провален общински кмет.

Цвета Караянчева, областен председател на ПП ГЕРБ – Кърджали, народен представител и заместник-председател на 44-то Народно събрание
Красимир Хаджиев – областен административен секретар на ПП ГЕРБ
Лидия Асенова – общински председател на ПП ГЕРБ Кърджали
Димитър Кадиев - общински председател на ПП ГЕРБ Момчилград
Ервин Хасан - общински председател на ПП ГЕРБ Джебел
Румен Младенов – общински председател на ПП ГЕРБ Кирково
Леман Али – общински председател на ПП ГЕРБ Черноочене 
Съби Узунов  общински председател на ПП ГЕРБ Ардино
Асен Тюрдиев – общински председател на ПП ГЕРБ Крумовград

Областната структура на ПП ГЕРБ – област Ловеч е зад Делян Добрев

През последните дни в публичното пространство се разрази истинска „буря… в чаша вода“. Гнусни нападки, изкривени факти, спекулации и внушения изкривиха и без друго сложната вътрешнопартийна ситуация в Хасково и доведоха до там един доказал се политик, професионалист, верен на каузата за стабилизиране на страната човек като Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: да си подаде оставката от всички заемани от него постове и напусне политиката. Достойна постъпка на човек с чест, който в името на това да съхрани доброто име на партията сам се отказва от властта, дадена му от избирателите няколко пъти поред, доказвайки само, че за него властта не е самоцел.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: подаде оставката си публично, омерзен от нивото, до което искат да го принизят политическите ни опоненти от БСП, за които това, в което го обвиняват, е начин на мислене, начин на живот, начин на правене на политика десетилетия, политика, от която българският народ отдавна се е отрекъл и заклеймил.

Добрев подаде оставка, за да защити партията, на която посвети работата си и като областен координатор, и като народен представител и като министър през последните години.

Областната структура на ПП ГЕРБ – Ловеч категорично не приема демонстрираното агресивно поведение на БСП за дестабилизация на страната! Още по-категорично ние не приемаме оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и призоваваме народните представители от ПП ГЕРБ, избрани от област Ловеч да гласуват ПРОТИВ в пленарна зала.

Призоваваме избраният от листата на ПП ГЕРБ кмет на Хасково Добри Беливанов да подаде оставка.

България има нужда от хора и политици като Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Направеното от него, работата му в партийната структура, работата му като народен представител е необходима на партията, а работата му като експерт е необходима на страната ни. Защото не са много младите и качествени хора в българската политика, който с труда си в името на просперитета на България, пишат най-новата история на страната ни – честно, достойно, компетентно в името на хората!

Областната структура на ПП ГЕРБ – област Ловеч е зад Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, ще го подкрепя в битката му истината да излезе наяве.

Деляне, остани, заедно ще се борим за справедливостта, за чистотата, за истината!

Областно ръководство на ПП ГЕРБ – Ловеч
Николай Нанков, Областен координатор
Мария Динова, административен секретар

Предприемачи ГЕРБ застават категорично зад народния представител Делян Добрев

Предприемачи ГЕРБ изразява своето доверие и категорична подкрепа за Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: и отправя молба за преосмисляне на позицията за оставка. Ние, представителите на бизнеса в България имаме нужда да продължим съвместната ни работа по реализиране на целите и конкретните стъпки, които заедно очертахме за развитието на силна, устойчива и бързо развиваща се икономика, в прогнозируема и сигурна среда. 

Делян преди всичко е наш приятел и има безапелационната подкрепа от малките и средни предприятия в страната, като работещ за административната реформа и облекчаването на компаниите от административната тежест, реализиране на мерки за стимулиране на местния бизнес и привличане на инвестиции в България, развитието на капиталовия пазар в страната и използването на капиталовите пазари, като още един начин за финансиране на бизнеса.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е човек на честта и винаги е отстоявал своите дълбоко морални устои по време на своята работа за икономическия и обществен просперитет и ще продължи да се ползва категорично с нашата подкрепа.

Ръководството на ПП ГЕРБ – Враца заяви подкрепата си за Делян Добрев

„В последните дни името му беше забъркано в умело режисиран сценарий от хората на БСП, които имат опит в смесването на неверни твърдения и внушения, с цел манипулиране на общественото мнение. За съжаление част от поредния „червен“ сценарий се оказа и избраният от ГЕРБ кмет на Хасково Добри Беливанов. За нас е видно, че кадрова грешка в един от областните центрове на страната се използва от политическите ни опоненти за дестабилизация на партията и очернянето на достоен човек”, се казва в декларация подписана от народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, областното и общинските ръководства на партията. В нея се призовава ръководството на ПП ГЕРБ да не приема оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

На пресконференция днес народният представител Красен Кръстев и кметът на Община Враца Калин Каменов запознаха медиите с позицията на партийната структура във Враца .

„Поемането на отговорността от страна на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: ясно показва неговата честност и опровергава неверните твърдения на БСП. Подаването на оставката е морален и достоен акт, с цел да не пострадат структурите на партията в Хасково. Нашата обща позиция е ръководството на ППГЕРБ да не приема оставката на Добрев”, каза Красен Кръстев.

Кметът на Община Враца Калин Каменов също заяви подкрепата си за Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

„Това е човекът, който положи неимоверни усилия за привличането на инвестиции и развитието на Хасково. Като кмет на областен град знам колко трудно се привличат средства. Ако всички ние – народните представители от ПП ГЕРБ и местната власт не бяхме обединили усилия едва ли щеше да има ситуацията от последната седмица да се откриват ремонтирани пътища, да се правят първи копки и да се санират блокове за милиони”, каза Калин Каменов.

Той бе категоричен, че вследствие на управлението на БСП ситуацията в някои градове като Враца е много по-скандална. Пример затова са липсващите пари по водния цикъл и състоянието на врачанската болница, за което народните представителите на ГЕРБ и ръководството на партията в общината многократно са сигнализирали.

„Аз като кмет преди година подадох сигнал в прокуратурата за липсващите 11 милиона по водния цикъл с вярването, че истината за неправомерно „подарените” средства продължава да стои в мъгла”, каза Калин Каменов.
Кметът на Община Враца уточни, че от една година екипът на общинската администрация и народните представители полагат неимоверни

усилия за установяването на истината за липсващите средства, защо са дадени без разрешение за строеж и защо банковата гаранция е от КТБ в период, когато е била в процес на фалит. Всички тези въпроси са отправени към прокуратурата, но все още няма подведени под отговорност.

„Преди месец получихме предупреждение от управляващия орган на Министерството на околната среда и водите, че ако не възстановим преведените авансово 11 милиона, осемте милиона неверифицирани разходи и финансовите корекции наложени по първия етап, ще бъдем предадени на НАП. Сметката е 27 милиона. Община Враца не разполага с тези средства. Недоумение буди у мен, как колегите от БСП говорят за принципи, морал, справедливост и честност, при положение, че те самите до момента не са казали една дума, за това кой ще понесе отговорността за подарените 11 милиона лева“, заяви Каменов.

Кметът на Враца допълни, че разрешението за отпускането на средствата е дадено, без да има разрешение за строеж.Той призова ръководството на БСП да обяви своята позиция относно действията на неговият предшественик, който е член на ръководството на левицата.
„За мен това е изключително престъпна безотговорност и аз настоявам да чуем позицията на ръководството на БСП – дали ще потърсят политическа отговорност на своя колега, който е подписал този аванс, защото ние врачани трябва да върнем тези 11 милиона подарени на консорциума, който съм убеден, че няма да започне строително-монтажни работи, имайки предвид състоянието на фирмите в него, категоричен бе Калин Каменов.

Кметът на Община Враца каза още, че е сезирал главния прокурор Сотир Цацаров. Проведени са и редица срещи с цел да се проучат възможностите за изход от ситуацията, в която се намира в момента общината.

Калин Каменов бе категоричен, че няма да остане безучастен към безобразията и безкрайните компромиси които са правени във Враца. Той изрази и притеснението си относно състоянието на МБАЛ „Христо Ботев” – Враца, заради дълга от близо 13 млн. лева натрупан също от предишното ръководство.

Последвайте канала на

Novini.bg
18885 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
дуци

2017.10.02 | 23:38

39
Лицемери долни ,след като е усрал процепа вашият Делянчо с каква право го защитавате бе крадливи цървули такива ! Само РЕВОЛЮЦИЯТА ще ви измете у канала за винаги!
сталин

2017.10.02 | 22:09

38
Гербаджийски номера .

2017.10.02 | 09:42

11
Опозицията винаги се е стремяла да разедини ГЕРБ. Визирам времето, когато бяха против Цветанов, а ласкаеха Борисов. Сега е същото. Добревски не трябва да подава оставка, той е един достоен човек, който обича България.

2017.10.02 | 19:18

37
Защото си некадърник. фещензи.

2017.10.02 | 19:18

36
по добре , мутро милиционерите да ми викат ;некадърник; от колкото да ограбвам и унижавам хората , въпрос на личен избор и собствено достойнство , та вземи си накраденото и си го зври ....... , ясен си

2017.10.02 | 09:43

12
абе , и аз обичам българия , ама никой не ми дава поръчки за 100 000 000 , или това е от обич на българия към делянчо ?

2017.10.02 | 12:39

35
Мутрата тиква е решила да излезе отново суха от ситуацията като е решил да се откаже от ГЕРБ за целта тиквун подготвя нова партия С НОВА ПЛАТФОРМА

2017.10.02 | 12:39

34
Падна едно пипало на Октопода в Хасково, но другите пипала из България се активизираха! Доган ряпа да яде с неговите обръчи!
аре да бъдем справедливи..

2017.10.02 | 12:39

33
суджука го изгонихте на мига ,а кумът национален герой . онези структурата в бяла застанали зад него ,знаят ли къде е хасково и какво се случва там.
Иван

2017.10.02 | 12:39

32
Стадо крадци са ГЕРБ
НАРОДА КАЗВА

2017.10.02 | 12:39

31
Делян Добрев има нашата подкрепа! КРАДЛИВА ВРАНА НА КРАДЛИВА ВРАНА ......ОКО НЕ ВАДИ !!!!
гост

2017.10.02 | 12:39

30
Само какви хора ни управляват,направили си град в градовете,оградили се с целите си фамилии,направили ги всички милионери и цялото ГЕРБ застава зад Делян Добрев,така им наредил Цветанов,без срам ,каква да мислим ние обикновените хора за този цинизъм,че цялото ГЕРБ са корум

2017.10.02 | 12:39

29
Гущерът ще си реже опашката?

Добави коментар

Водещи новини