Мира Радева: Петър Стоянов беше най-популярният президент

  • 20 януари 2012 08:53

  • 1185
  • 4
Мира Радева: Петър Стоянов беше най-популярният президент
©

В президентството има отдавнашен спор за рейтингите на влизане и на излизане оттам, каза в предаването "Бодилник" по ТВ 7 социоложката Мира Радева в коментар за насилието в рейтингите.

Президентът Петър Стоянов има най-висок среден рейтинг, той е бил най-популярният президент, констатира тя. Никой не е имал подобен рейтинг, той завършва мандата си и с положителен рейтинг. Самият той обаче, чест му прави, не пожелава на никого толкова висок рейтинг заради времето, в което става това.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в има доста добри резултати през първия си мандат, преди неговия край има добри връхни точки, докато във втория мандат обществената оценка за дейността му е много противоречива и тя има своите основания. По негово време е правителството с мандата на ДПС, а такива правителства по принцип не са харесвани.

Президентите много често се съблазняват от различни други възможности и когато се подадат на такива съблазни, обществената оценка спада. Във втория си мандат Първанов беше изключително включен в изпълнителната власт, а тя носи много негативи, обясни Радева.

При нас е невъзможно да има насилие над рейтингите, случвало ни се е да ни се сърдят, каза Радева и посочи като пример Ат. Семов, който им написал гневно писмо. Нашият публичен авторитет обаче зависи от това, което изчисляваме, защити се тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
1185 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
владо

2014.03.04 | 15:27

4
Надали останаха наивници, които да потвърдят ,че уж "народния" президент Гоце всъщност се оказа поредното комунистическо недоразумение със зализан перчем!мълча като риба докато съставеното от него правителтво на Тройната ограбителница крадеше безсрамно страната и ревеше като магаре с .... отзад при следващото ,когато им спряха кранчето! Още едно доказателство ,че вълка/ комуниста/ козината си мени ,но нрава никога!С ЕДНА ДУМА - ИМА КОМУНИСТ-ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
пешо от Тримона

2014.03.01 | 13:42

3
Петър Стоянов не само че е дърдорко, празнодумец, и словоблудец ! На пазара в Асеновград купих картофи от балканджии от с.Манастир ____попитах ги ,дали се гордеят ,че Петър Стоянов е от тяхното село ! Отговориха ми : " Мошеници са , особенно чичо им ___що гора присвоиха , накрая от срам направиха някакви заменки в с.Джурково далече от тука " цитирам по памет !! Вълци пазят стадото българско - мизерници , които за няколко кокала съсипват това райско кътче ,защитавано с кръвта на дядо ми , а ние търпим хомота !! За куманягите да напомня ____ вашето е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА !!

2014.03.01 | 13:42

2
Тая жена или е невероятно безочлива, или няма никакво понятие от това как разсъждават хората. А уж това й е работата.
АЛ. ЛИЛОВ __БИВШ ФУНКЦИОНЕР

2012.01.20 | 15:17

1
Като президент, съселяните му от с. Манастир блокираха пътя от гр. Лъки , и не го пуснаха да влезе в селото боклука ! Червена балалайка ! Ходиш ли често в Ам. посолство ?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини