Цветанов: Политиките за превенция и борба с наркозависимостта трябва да бъдат общи за всички държави

  • 27 септември 2017 15:39

  • 1203
  • 3
Цветанов: Политиките за превенция и борба с наркозависимостта трябва да бъдат общи за всички държави
© Фейсбук

За нас е изключително важно политиките, свързани с превенцията и борбата с наркозависимостта, да бъдат общи за всички държави от Европейския съюз.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който днес се срещна с с директора на Европейския мониторингов център за наркотици и наркомании Алексис Гусдийл. Ето какво още пише Цветанов:

"Много е важно да имаме единен подход в европейското законодателство, защото не е тайна, че в не малко държави този режим е по-либерален, което под една или друга форма допринася за изкривената представа за влиянието и последствията от наркотичната зависимост. Това заявих днес по време на срещата си с директора на Европейския мониторингов център за наркотици и наркомании Алексис Гусдийл. Уверих го, че като управляващи винаги сме намирали общ език и сме обединявали усилията си да не допуснем либерализирането на темата, свързана с наркотици. Казах още, че в момента с изграждането на образователна инфраструктура целим да осигурим по-голяма извънкласна ангажираност на децата, за да ги извадим от потенциалните рискове. С Алексис Гусдийл бяхме единодушни, че на първо място сме родители, а на второ политици, което ни задължава да дадем всичко от себе си да предпазим децата".

Последвайте канала на

Novini.bg
1203 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
цветанов

2017.10.01 | 11:15

3
Цветанов ТУК Цветанов там знае как се купуъат апартаменти с дядови и бабнени демек тъста пари паметник му трябва там където го няма

2017.10.01 | 11:14

2
Вие, Тикви, въртете нарко-бизнес, с него си финансирате купуването на гласове, па се правете на борци с нарко-зависимостта.
ЕХАААААААААА

2017.10.01 | 11:14

1
ТОЯ БОКЛУК ПАК СЕ ПОЯВИ

Добави коментар

Водещи новини