Михаил Миков: Очевидно е, че БСП не е категорична опозиция

  • 21 септември 2017 08:35

  • 3079
  • 3
Михаил Миков: Очевидно е, че БСП не е категорична опозиция
©

Изборът на членове на ВСС от парламентарната квота показа, че БСП не е категорична опозиция. Членовете на ВСС се избираха с абсолютно мнозинство, а това няма как да стане без определени договорки между управляващи и опозиция. Аз предупредих за това, още когато се приемаха промените в Конституцията. Изборът на шеф на НОИ говори също за определени договорки.

Това каза в сутрешния блок на БТВ бившият лидер на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. "Политиката в България е силно обезценена. За това говори и вчерашния избор на членове на ВСС. Показването с ръце за кой и как да се гласува го доказва. Не искам да говоря персонално за определени личности в БСП, но е очевидно, че там има проблеми. БСП не може да достигне до хората и да докаже, че е автентичната лява партия. Недопустимо е да се допуска документ, в който пише, че Русия е заплаха за България. Какво ще ни вземат? Златото? Петролът? С какво ни заплашва Русия? Ние сме заплаха сами за себе си, защото ако продължаваме в същото темпо, до няколко години няма да имаме армия. Не искам да говоря за Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Цялото ръководство на партията трябваше да реагира много по-бързо и адекватно и да обяви категорично, че Русия не е заплаха за България", каза още Миков.

"Не мисля, че Георги Гергов може да бъде водач на опозицията в БСП. Той помогна на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за на Конгреса. Не стоя далеч от БСП. Участвам на всички заседания на Националния съвет. Когато човек има достойнство, той може и да се обижда. Приеха се много нови правила в партията, които са популистки и недопустими. Някои от тях предизвикват и правни абсурди. Всички тези неща съм ги казвал на заседанията на Националния съвет", разкри Миков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3079 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.09.23 | 07:35

3
БСП е седесарска партия, с такива като Първанов, Станишев и Нинова няма да вземе властта.
ХАХ

2017.09.22 | 22:42

1
ИЗТЪРВА БОКО КОМУНИСТА

2017.09.23 | 07:35

2
червени педеруски курви, стига сте мачкали СВЯТА БЪЛГАРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини