Мартин Димитров: Плевнелиев не постави на въпрос нерешените проблеми

  • 19 януари 2012 12:44

  • 722
  • 0
Мартин Димитров: Плевнелиев не постави на въпрос нерешените проблеми
©

Надявам се,  г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да се еманципира от постоянното напомняне на премиера, че той е в основата на неговия избор и да бъде достоен и силен президент на България.

Това каза съпредседателят на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на пред журналисти след първата реч на новоизбрания президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в парламента. Димитров отбеляза, че речта била дълга и са се загубили основните акценти, но имало добри попадения.


„Направи ми впечатление, че не се поставиха нерешените проблеми в момента, забавените реформи в България. Имаше много обещания за бъдещето, но голямата задача пред г-н Плевнелиев, включително към неговите бивши колеги от правителството е, да може да задава правилните въпроси за забавените реформи и пропуснатите неща. Това липсваше в неговото изказване”, каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Не желая да коментирам поведението на „Атака”. На мен ми направи лошо впечатление”, каза Димитров, по повод протестните плакати на депутати при словото на Плевнелиев в пленарна зала.

Последвайте канала на

Десислава Станева
722 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини