Политолог: Речта на Плевнелиев бе отегчителна

  • 19 януари 2012 10:51

  • 1806
  • 3
Политолог: Речта на Плевнелиев бе отегчителна
©

Речта на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по - скоро бе клетвата за вярност към ЕС, каза пред bTV Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски.

Приоритетите така, както ги структурира Плевнелиев са приоритети, които са действително на всички президенти.

"Тук ми хрумва фразата "Бразилия е страна на бъдещето и винаги ще стане такава. Страхувам се, че идеята за достойна България да не остане за винаги", каза Коларова.

Думите му - няма да участвам в интриги, няма да разделям, няма да преча, според Коларова може да се възприемат като критика към другите президенти.

Според политолога Татяна Буруджиева това не е реч на президент. Малко по - свестни хора да сложат да пишат речите, защото се отегчихме, каза още Буруджиева.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1806 3

Коментари 3

Добави коментар
...

2012.01.24 | 10:21

3
Е да, типично по български - не им харесала речта. Щях да се учудя ако я бяха харесали.
Дани-Бани...

2012.01.20 | 09:33

2
Буруджиева,Буруджиева,ще си останеш бивш комсомолски секретар,за цял живот!А когато встъпваше в длъжност"твоят"президент"Гошко-Галошко-той "художествено" слово ли държа?Още не е встъпил в длъжност,Плевнелиев,и започнахте да му търсите кусури!?Е,няма да бъде като вашата червена аристокрация,родена от обирачите на мандри...с будьоновка на главата,но със сигурност ще бъде по добър президент ОТ Първанов-ТОВА Е СИГУРНО!
Julian

2012.01.19 | 19:17

1
Kak moje da vi haresa kradlivi komunisti?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини