Министър Нанков напомни: Екологията не изключва строителството, както и обратното (видео)

  • 17 септември 2017 09:28

  • 2250
  • 3
Министър Нанков напомни: Екологията не изключва строителството, както и обратното (видео)
© Bulfoto (архив)

„Екологията не изключва строителството, както и обратното“, коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е в предаването "Тази неделя" по бТВ по повод изграждането на магистрала „Струма” в частта ѝ през Кресненското дефиле. „Лошо е да плашим обществото със спекулативни и манипулативни тези, които звучат апокалиптично“, коментира той.

По думите му в обществените обсъждания няма нито един сериозен аргумент за това кой да е приоритетен вариант за магистралата.

„Трябва да гарантираме не само оцеляването на биологичните видове, но и на минаващите по магистралата”, посочи Нанков.

Министърът е категоричен, че не се съгласява с поведението на еколозите, което отрича експертизата на целия бранш.

По повод обществените поръчки в бранша той заяви, че големите обществени поръчки основно се печелят от големи фирми и в последните 10 години има диверсификация на строителните фирми, които изпълняват големи обекти и проекти.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2250 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Реалист

2017.09.17 | 17:12

3
Умен, по-умен най-умен, ГЕРБЕР. Как ти го роди красивата глава това заключение ? Но не е някаква изненада. То на вашите автомобили гайките се саморазвиват от дупките :)))))
...

2017.09.17 | 17:06

2
Боклук!
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ..УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА

2017.09.17 | 15:42

1
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ..УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.......НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ....УБИЙ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК РАЗРУХА И ПОРОБВАНЕ.......

Добави коментар

Водещи новини