Плевнелиев: Ще бъда президент на всички българи (обновена + видео)

  • 19 януари 2012 10:12

  • 3903
  • 20
Плевнелиев: Ще бъда президент на всички българи (обновена + видео)
© Булфото

Ще бъда президент на всички българи, заяви в първото си официално обръщение президентът на Република България Росен Плевневлив.

Той се обърна към президентите Желю ЖелевЖелю Желев Д-р Желю Митев Желев (3 март 1935 г. - 30 януари 2015 г.) е роден в с. Веселиново, Шуменско. Завършва, Петър Стоянов и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и им благодари за това, че са работили за доброто на страната.

Не очаквам всички да ме обичат и да ме харесват, но ще работя за доброто на България, каза Плевнелиев. 

Ще бъда по - различен политик и лидер, няма да участвам в политически интриги, няма да разделям, няма да преча, ще бъда пристрастен единствено към националния интерес и приоритетите на страната. Съзнавам, че приемам президентството в трудни времена, по време на криза, заяви Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

"България не е в средата, а е в дъното на много европейски класации. Това трябва да се промени. Нужна ни е енергията на всички, за да можем да победим. "Силни сме само, когато сме обединени", заключи Плевнелиев.

Няма пряк път към богатството, богатството се изработва, пенсиите и доходите - също. Политиците не създават пари, създава ги икономиката, за да я подпомогнем, трябва да създадем среда. Това, че имаме нисък дълг, не означава, че имаме силна икономика - каза той. Налагането на строга бюджетна дисциплина е трудна задача и аз благодаря на правителството, че удържа, каза Плевнелиев.

Нашите съседи имат европейска перспектива, протягаме ръка към всеки, който иска да живее в общия европейски дом. Заедно с нашите партньори в Европейския съюз, ще застанем срещу всеки, който разделя хората, пренаписва миналото, търси противопоставяне, заяви още президентът в първата си реч пред Народното събрание.

"По отношение на външната политика приоритет ще е нашата дипломация да защитава българския интерес по света и в региона. Ще работя за европейското развитие на България и ще задам курс към по-ефективна и ускорена интеграция на страната в ЕС, каза Плевнелиев. България успява само, когато ЕС е силен и обединен."

Успехът на нацията е важен. Няма неприемлива цена за демокрацията, заяви още президентът на Република България Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3903 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Дичо

2012.05.05 | 19:48

20
Е сега вече жална ни майка! Превзеха всичко! Мамицата ни ще разкатаят! Като се замисли човек никой българин не е виждал или чувал хората, които ни управляват да имат жени или съпруги!!!! Не е ли странно? Като се замислиш не е! Президент - мека китка, мижитурка, пендел; Премиер - тъпа мутра, просто говедо; Дянков - прикрит психопат, извратен и също с неизвестни сексуални наклонности... да не продължавам.... Е как да стои жена до такива изроди???? Те не са нормални мъже! Пак ви казвам жална ни майка, ще ни унищожат!
Valentinka

2012.01.21 | 09:48

19
Понякога се учудвам как въобще живеем в тази държава...Замислете се само примерите за подражание са Валери Божинов и Николета Лозанова ,малките момичета вече не искат да са лекари или адвокати , а ''Златки'', за изкуство приемаме чалгата ,министър - председател е човек ,които няма грам култура и не знае как да се изразява ,какво видяха хората в него ,че му повярваха не знам.....и сега на всичкото отгоре държавен глава е човек , които говори като мишка , а съпругата му първата дама се крие от медиите като дявол от тамян .....тц тц тц....
Пожелания за новия президент

2012.01.21 | 09:48

18
Пудела да престане с хороскопите и памперсите, и да си купи пушка , Гоце ще му покаже как се стреля ! И поне да спре да се кълчи и хили , като Парижка проститутка , че и Азис вече му завидя. И поне малко по-мъжко поведение, че и без това, с премиерчето, станахме за кашмер в цяла Европа.
На № 16

2012.01.20 | 10:01

17
Поздравления Дичо ! Напълно споделям твоето мнение- само за едно съжелявам,че въпреки всичко още в България има хиляди глупаци и чалга-политици,които продължават да пълзят след ГЕРБ и величает Бойко Борисов............
Георги Димитров

2012.01.20 | 10:01

16
То по-начало президента в България-почти няма никакви пълномощия,а по отношение на новият президент Росен Плевневлиев- очаква се да бъде само една "КУКЛА НА КОНЦИ"........ Между другото той заяви, няма да разделям ; няма и да преча....... -че той няма да има интерес да пречи или да разделя ГЕРБ........
Намбър 1

2012.01.19 | 16:39

15
"Ще бъда президент на всички българи" Ами остава да си президент само на ГЕРБ-ките подлоги. И ти си една безлична нота ама айде и без това няма алтернатива...по-добре отколкото Цвъко.
ivanka2012

2012.01.19 | 16:38

14
УСПЕХ И НАИСТИНА ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
Jizzy

2012.01.19 | 16:38

13
Плюмка! Държава, която си избира мутра за премиер какво ли има да се коментира изобщо.

2012.01.19 | 16:37

12
Госпожо Плевнелиев, вие никога няма да бъдете мой президент ! Аз не искам да ме представлява пред света един смешен послушко, едно жалко безхарактерно човече, което НЕ беше избрано от българския народ, а натрапено на поста, чрез първото в новата ни история фалшифициране на избори ! Ще ви търпим 4 години, след което ще отидете в забвение и ще продължите да живеете в охолството, придобито по престъпен начин !

2012.01.19 | 16:36

11
Ама супер сме в плюенето! Нямаме равни! Аз пък мисля, че за да можеш да плюеш срещу някого - редно е първо да му повярваш и като те разочарова - е, тогава плюй, псувай и буйствай колкото искаш. Пък може и паве да метнеш. Ама ЧАК тогава.

2012.01.19 | 15:31

2
Как да му вярвам? Каквато команда даде кучкаря, пуделчето изпълнява , виж тук какво казва Плевнята : http://www.youtube.com/watch?v=ydLpvhrNbjs&feature=related той няма собствено мнение. Заклевам се , че кракът ми няма да стъпи повече на избори.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини