Цветан Цветанов: Няма да има връщане на „Наглите“

  • 02 септември 2017 10:06

  • 4344
  • 7
Цветан Цветанов: Няма да има връщане на „Наглите“
©

Няма да има връщане на „Наглите“. Това заяви пред журналисти във Варна председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който ще вземе участие в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ, предаде "Фокус".

Цветанов заяви, че групата на „Наглите“ е разкрита по време на управлението на ПП ГЕРБ. „В продължение на последните две години от управлението на Станишев имаше 18 отвличания. 19–то отвличане беше първо за мандата на ГЕРБ и като вътрешен министър успяхме да направим необходимата организация, да мотивираме служителите, максимално да затворим споделянето на публична информация. Решението, което в момента се взе от ръководството на министерството, е да бъде по-оскъдна информацията, която се предоставя към медиите, за да се съхрани животът на това момче и същевременно да създадем повече спокойствие на близките, доколкото е възможно. Убеден съм, че служителите ще свършат своята работа“, добави Цветанов.

Той каза още, че не се знае дали става въпрос за отвличане, или има някакви други мотиви за извършване на това престъпление.

Председателството на Съвета на ЕС ще бъде много силна емблема за страната ни, заяви още той. Според Цветанов лидерството на премиера Борисов - да бъде избран за трети пореден път за министър-председател на България, означава много. "Що се касае до усилията, които полага премиерът за това силно председателство, което предстои за България, мога да ви уверя, че министър-председателят се очерта като един истински лидер и съм убеден, че с това, което направи правителството - да фигурират Западните Балкани, е много важен акцент за региона, за сигурността и стабилността. Силният глас на България се чува с лидера Борисов и с парламентарното мнозинство, което имаме днес в България. Но е много важно, че ние винаги ще се съобразяваме и с различното мнение, и с опозицията, защото и те са част от успеха на България. Не трябва да бъдем високомерни, не трябва да бъдем толкова провокативни. Но когато има опити за провокация с някакъв въпрос, с който се иска да се отклоним от ежедневните теми и това, което прави държавата, трябва да запазим хладнокръвие и да отговорим с усмивка“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Novini.bg
4344 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ........СМАЖИ ГРОБАРСКА

2017.09.07 | 18:48

7
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ........СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА И СКАПАНИ ГАДОВЕ/////НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ........СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА И СКАПАНИ ГАДОВЕ/////

2017.09.05 | 14:54

6
ПО НАГЪЛ ОТ ЛЪЖЛИВИЯ ДЯВОЛ ЦВЪКИ ИМА ЛИ?
Ввв

2017.09.05 | 14:54

5
Долен цървул,върнахме се в 90-те години
гост

2017.09.05 | 14:54

4
как ще ги има, я те сега са преоблечени гербонагели
НАГЛИТЕ

2017.09.05 | 12:30

3
В България слугите на Москва превърнаха в огромен РУСКИ АНКЛАВ природния резерват “Камчия” край местността Лонгоз с нейната уникална и ЗАЩИТЕНА от ЗАКОНА природа ! Заграбена е държавна земя,чрез шайката на Борисов, в централната, местната и съдебната власти,
Към МИНУСА

2017.09.02 | 16:26

1
Интернет сложи край на "Партийната тайна"! А и всеки може да отиде и се увери с очите си отдалеч! Защото е ЗАБРАНЕНО да влизат БЪЛГАРИ!
Вие сте НАГЛИТЕ!

2017.09.04 | 07:35

2
Борисов-3 на ГЕРБ се крепи на същите златни патриотични пръсти , на които се крепеше и Орешарски на БСП и ДПС!

Добави коментар

Водещи новини