Премиерът Бойко Борисов се срещна с главния изпълнителен директор на световна туристическа компания

  • 29 август 2017 16:30

  • 2242
  • 4
Премиерът Бойко Борисов се срещна с главния изпълнителен директор на световна туристическа компания
© Министерски съвет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министърът на туризма Николина Ангелкова проведоха работна среща с главния изпълнителен директор на Thomas Cook Group Питър Фанкхаузер. Управителят на една от водещите компании за туристически отдих и почивка е на посещение в страната ни по покана на министър Ангелкова, съобщиха от правителствената пресслужба.

„Ние работим активно за утвърждаването на България като конкурентна и целогодишна туристическа дестинация. Полагаме целенасочени усилия да представим пред света нейната уникалност – богатото й културно-историческо наследство и забележителни природни дадености“, коментира премиерът Борисов.

Той посочи още, че целта е да се развиват не само традиционните морски и зимен туризъм, но да се използва потенциалът на балнео- и спа курортите, на културния и ловния туризъм. Борисов подчерта, че правителството активно насърчава бизнеса да предлага висококачествени туристически продукти и услуги.

„Благодарение на това България се утвърждава като разпознаваема и търсена от туристите от цял свят“, допълни министър-председателят.

Двамата се обединиха около тезата, че политиката на българското правителството би могла да кореспондира с намерения от страна на Thomas Cook Group по отношение на инвестирането в висококатегориините хотели с цел привличането на по-висок клас туристи.

Novini.bg
2242 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.10.09 | 12:35

4
къде се крие бойко
НАЙ ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ

2017.10.09 | 12:24

3
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ......УБИЙ ГРОБАР СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА.....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ......УБИЙ ГРОБАР СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА.....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ......УБИЙ ГРОБАР СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА.....
АНТИ ГЕЙБЕРИСТ

2017.10.09 | 12:24

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2017.10.09 | 12:24

1
И БОЙКО ПЕДАЛА ВЕДНАГА СЕ НАВЕЛ ДА МУ ГО ЛАПА

Добави коментар

Водещи новини