НС ще избере нов управител на НЗОК

  • 28 юли 2017 07:15

  • 1788
  • 0
НС ще избере нов управител на НЗОК
©

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще отговори на депутатски въпрос относно финансовите резултати и развитието на "Слънчев бряг" АД. Това се посочва в програмата за работа на Народното събрание.

Участие в петъчния парламентарен контрол ще вземе и министърът на културата Боил Банов, които ще отговаря на въпроси относно разходването на предвидените финансови средства за Българското председателство на Съвета на ЕС, както и за подготовката на НДК. Вътрешният министър Валентин Радев ще отговаря на депутатски питания за засилено полицейско присъствие в малките населени места със значително ромско население и повишена битова престъпност, както и за ситуацията в Асеновград.

Народните представители ще изберат управител на НЗОК. Единственият кандидат за длъжността е проф. д-р Камен Плочев, предложен от ПГ на ГЕРБ и „Обединени патриоти“. Ще бъдат избрани и председател, зам.-председатели и членове на Комисията за защита от дискриминация. Депутатите ще гласуват и проекторешение за приемане на Календар на Парламентарното измерение на Българското председателство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1788 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини