Илияна Йотова: Крайно време е България да излезе от кьошетата

  • 26 юли 2017 17:56

  • 2403
  • 5
Илияна Йотова: Крайно време е България да излезе от кьошетата
© БТВ

Война между институциите няма. Президентът и аз не водим война с никого – можем да спорим и да имаме различни виждания, но това е част от демокрацията. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицеперезидентът Илияна Йотова.

Опитват се да ни вкарват в стереотипите, в които живеем 28 г. Ние не искаме да бъдем част от тях – искаме да бъдем различни. Когато става въпрос наистина да се върши нещо добро за хората в България, трябва да се загъбват пристрастията и да се работи заедно, заяви Йотова.

В последните дни първите новини са основно за побоища и убийства. Живеем в една тревожна среда, а в същото време много малко време остава за подготовка на българското председателството. Аз съм един от малцината политици, които смятат, че ще направим добро председателство. Но само при условие, че не се занимаваме само със скандала за изразходваните евросредства. Това е криминален случай, по който трябва да се произнесат разследващите органи. Трябва да използваме председателството, за да заявим нашата позиция, посочи вицепрезидентът.

Крайно време е България да излезе от кьошетата. Трябва да започнем да работим по конкретни проблеми като темата със сигурността и темата с българското председателство. Крайно време е да започне големият разговор какво ще правим по време на това председателство, подчерта Йотова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2403 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.07.27 | 21:30

5
Вгледайте се във физиономията и .Не ссе ли вижда тъпотията на партията и пък и отгоре.

2017.07.27 | 21:30

4
Çıplak bir karnında - bir çift tabanca!

2017.07.27 | 21:27

3
...НО ВАШИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ РАЗЕДИНИХА НАЦИЯТА НИ И ЗА ТОВА НИКОЙ НЕ ИСКА И ДА ПРОИЗНЕСЕ ДОРИ ДУМАТА ПОЛИТИК ЖИВЕЕМ В ЕПОХА НА ХИЕНИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ
ПРОСТ

2017.07.27 | 21:26

2
Плитиците ни самозванци така са се оцапали че никой не желае да губи време с тях. Нека си останем в етапа на констатаций
стам

2017.07.27 | 21:26

1
България отдавна излезе от кюшето ,но как ти се иска да не го виждаме.Единствено твоята престъпна партия затъва там.

Добави коментар

Водещи новини