Цветан Цветанов се срещна с кмета на Видин Огнян Ценков

  • 10 юли 2017 19:27

  • 3391
  • 2
Цветан Цветанов се срещна с кмета на Видин Огнян Ценков
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с кмета на Видин Огнян Ценков, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Цветанов е във Видин за участие в работна среща с кметове от областта. Заедно с него бе и народният представител Владимир Тошев.

По време на разговорите бяха обсъдени актуални теми, които предстоят за решаване в община Видин. Огнян Ценков изказа благодарност за усилията и волята на правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, което поставя специален акцент върху Северозапада. В тази връзка се обърна внимание на отпуснатите средства за ремонт на пътя Е-79 в участъка Видин – Димово и по-доброто му състояние, на възможността за изграждане на четирилентовия път Ботевград – Видин, което е заложено в програмата на сегашния кабинет, като първият участък е Ботевград – Мездра.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че подкрепата на правителството за извеждане на Община Видин от недоброто финансово състояние, с изготвянето на финансово-оздравителен план и неговото изпълнение е сред водещите му приоритети и че премиерът Борисов помага на всички общини и кметове по еднакъв начин.

„В началото на миналата година ни бяха осигурени средства като субсидия за капиталови разходи в размер на 1 милион лв. и по-късно, на 28 декември, още 2 милиона лв., с които се реализират аварийни и текущи ремонти, възстановяване на инфраструктурата в кварталите и междублоковите пространства, ремонт на общински сгради – Гребната база, Ученическото общежитие и училища на територията на Община Видин“ – каза още кметът Ценков.

Той подчерта, че едно от най-сериозните постижения е разкриването на филиал на Русенския университет, който отваря врати тази есен. Това е плод на съвместните усилия на държавната и местната власт, на съдействието на гражданското общество и бизнеса. По този начин ще се направи още една стъпка напред за задържането на младите хора и решаване на демографския проблем в региона.

По време на срещата с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, кметът посочи като друго важно постижение за общината желанието от страна на Организацията на евреите в България „Шалом“ да дари Синагогата, с цел нейното възстановяване като една от емблематичните сгради във Видин.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3391 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АНТИ ГЕЙБЕРИСТ

2017.07.19 | 10:29

2
ГРОЗНИЯ ЛЪЖЛИВ ДЯВОЛ

2017.07.19 | 10:29

1
БГ .НОВИНИ ,ВЕЧЕ НЕ ВКЛЮЧВАМ НИТО ЮТИЯТА ,НИТО ВЕНТИЛАТОРА ,ДАЖЕ И ХЛАДИЛНИКА ..ПРОСТО МЕ Е ГАД ДА ГЛЕДАМ ЕДНА ДОЛНА МАЙМУНСКА МУЦУНА С ИЗПЪКНАЛИ СВИНСКИ ОЧИЧКИ И ТАКАВА СВИНСКА ФИЗИОНОМИЯ ,АКО ЦЕЛТА Е ДА ПОВРЪЩАНЕ ,ВЕЧЕ Е ПОСТИГНАТА...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини