Румен Радев ще посети Черна гора и Италия

  • 10 юли 2017 17:04

  • 2807
  • 1
Румен Радев ще посети Черна гора и Италия
© Novini.bg (архив)

На 11 и 12 юли президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде на посещение в Черна гора по покана на президента Филип Вуянович, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В Подгорица държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе среща „на четири очи“ със своя черногорски колега Филип Вуянович, след което двамата президенти ще ръководят пленарните разговори на делегациите на двете държави. В рамките на визитата си в Черна гора президентът Радев ще проведе срещи с министър-председателя Душко Маркович и с председателя на Скупщината Иван Брайович.

На 13 юли по покана на президента на Италианската република Серджо Матарела българският държавен глава ще бъде на посещение в Рим. Президентите на България и Италия ще направят преглед на двустранните отношения, търговско-икономическото сътрудничество, както и партньорството на двете държави в ЕС и НАТО.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2807 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.07.11 | 03:22

1
Оооопппппааааа, отново на екскурзийка

Добави коментар

Водещи новини