Цветанов посрещна деца от Благоевград в парламента (снимки)

  • 28 юни 2017 14:57

  • 4651
  • 3
Цветанов посрещна деца от Благоевград в парламента (снимки)
© Фейсбук

Радостен съм, че днес посрещнах в Народното събрание над 50 ученици от Езиковата гимназия в Благоевград. Младите хора посетиха Народното събрание, заедно със своите преподаватели, като награда за отличните им резултати по време на учебната година и ползотворното им участие в олимпиади и състезания, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след среща с младежи в парламента.

Те бяха поканени от народния представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевград Даниела Савеклиева.

"Проведохме приятна дискусия, на която присъстваха и депутатите от ГЕРБ-Благоевград Александър Мацурев, Георги Динев и Димитър Гамишев. Разясних пред младите хора как протича законодателния процес и каква е позицията на ГЕРБ по важни за обществото теми. Учениците от Езиковата гимназия се интересуваха от актуални теми като последствията след „Брекзит“ и проблемите пред съвременна Европа. Обясних им, че третото правителство на Бойко Борисов ще продължи да води България по пътя на силна и обединена Европа. Разговаряхме за мерките за ограничаване на бежанския поток и възобновяването на отношенията на страната ни с Македония. Изтъкнах пред тях колко е важно всички ние като общество да се противопоставяме на фашливите новини, особено в интернет", заяви Цветанов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4651 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.06.29 | 09:47

3
Да му дойдат на свиждане в пандиза.

2017.06.28 | 20:54

2
ДО КОГОТО И ДА ЗАСТАНЕ ГРОЗНОТО СИ Е ГРОЗНО.

2017.06.28 | 16:09

1
ВЧЕРА ВКЛЮЧИХ ЮТИЯТА И ТЯ МИ ЗАПОВТАРЯ ПЕДАЛ ЦВЪЦ,ПЕДАЛ ЦВЪЦ ..ИЗКЛЮЧИХ Я ..А ТЯ ПРОДЪЛЖАВА ПЕДАЛ ЦВЪЦ,ПЕДАЛ ЦВЪЦ..А ТО МИ БИЛО БОРИСЛАВА БИБИ НОВСКА И ДРУГИТЕ КУР.ВИ И ПЕДАЛИ ОТ БГ.НОВИНИ...

Добави коментар

Водещи новини