БСП пуска сигнал до главния прокурор заради НДК

  • 28 юни 2017 09:37

  • 4221
  • 4
БСП пуска сигнал до главния прокурор заради НДК
© novini.bg

Председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се обърна към ГЕРБ в декларация от парламентарната трибуна и заяви, че те поставят въпроса за единението, а са обявили война на президентската институция с обвинията към президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в корупция и за натиск върху експерти. „За какво единение говорите“, попита Нинова и добави: „при условие, че майки на деца с увреждания се изправиха пред вас, чака ви протест на полицаи“.

Нинова обвини Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че злоупотребява и обвинява напразно държавния глава в разделение на нацията и поясни, че това е било видяно не от цял Свищов, а от цяла България.

„Председателството на Съвета на ЕС е важен за цяла България, но колко парламентарна република е онази република, в която не се обсъждат приоритетите, колко парламентарна е тази република, в която премиерът втори месец не идва на парламентарен контрол“, попита соцлидерката. „Да ви видим сега какви парламентаристи сте“, каза тя още на ГЕРБ.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви, че днес ще бъде внесено предложение за създаване на анкетна комисия, която да провери случващото се в НДК и ще бъде подаден сигнал до главния прокурор във връзка със скандалите там.

В отговор на обвиненията на Нинова, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е стъпвал два месец в парламента, председателят на НС Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в заяви, че това не е вярно и напомни, че премиерът е участвал в парламентарен контрол на 9 юни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4221 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.06.28 | 20:25

3
Нинова ,нещо не действате правилно спрямо Борисов .За него няма ли закони ,а дерибейства в държавата без закони .Къде е БСПда спре беззаконието в държавата .Или така и на вас е хубаво

2017.06.30 | 12:03

4
А ГЕРБ НАКЪДЕ СА СЕ ЗАПЪТИЛИ КРАДЛИВИТЕ ОТРЕПКИ?

2017.06.28 | 20:19

2
БСП все още не е на боклука при СДС, но се е запътила на там, защото там им е мястото. Резултатите от съвместната дейност на БСП със СДС и ДПС през последните години е ясен. България загива. Или изчезват, или изчезва Родината. Избирайте!

2017.06.28 | 18:10

1
а ха така де...

Добави коментар

Водещи новини