Цецка Цачева: Любо Къдравия не е чукал на моята врата

  • 12 януари 2012 08:37

  • 2729
  • 5
Цецка Цачева: Любо Къдравия не е чукал на моята врата
©

Не познавам Любомир Илиев - Къдравия, никога не съм го виждала, но няма как човек като него да почука на моята врата. Така председателят на НС Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 коментира пред БТВ пропуска за НС, с който циганският барон се е сдобил. Според запознати обаче задържаният за организиране на няколко убийства ромски бос е имал достъп до три  състава на парламента.

След като се развихри скандала с пропуска, с който разполагаше килърът Петър Стоянов Сумиста беше създаден нарочен регистър, напомни тя. Всеки един народен представител носи отговорност за хората, на които се е доверил и които го съветват, убедена е Цачева.

Във връзка със скандала за откраднатите средства от партийната каса на Атака, за която сигнализираха част от депутатите на националистите, Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 е направила специално запитване къде се намира сейфа. Получих уверение, че касата се намира там, но какво е съдържанието зависи от хората на Атака. Никой не може да излезе от парламента със сейф под мишница, убедена е Цачева.

Законодателната програма на НС се определя от кабинета и депутатите, каза Цачева в отговор на въпроса може ли посланици да интервенират в нея. Ние се вслушваме във всички съвети, идващи от гражданско общество, медии и други институции.

Един от основните приоритети на парламента през новата година ще бъде Законът за отнемане на имущество, придобито по незаконен начин, каза още Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Според нея е възможно той да стане действащ до края на месец март. „Законът „Попова” е изключително важен. Искам да се чуе ясно и да се знае, че гражданска конфискация ще има, че това не е нова правна фигура, която да не е позната на нашето общество. Обществото има потребност от този закон като философия, като отзвук на чувството за справедливост, защото всички сме били свидетели на хора,които не знаят как и от къде една сутрин се събудиха с материален статут, който не отговаря на работата, която те са извършили, и на възнагражденията, които са получили”, посочи Цачева и допълни, че законът е важен и за имиджа на България по отношение на доклада на Европейската комисия, който се изготвя по главата „Правосъдие”, там, където има критики.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2729 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Цецка цачева е женския образ на Бай Ганьо

2012.01.15 | 13:30

5
По лицемерно същество от Цецка Цачева не съм виждал в парламента. такава арогантност и простотия не е било все било но това е дъното на дъното. Бойко връщай си я в Плевен ли в Ловеч ли. Не стига че е грозна ,о и е тъпа и простовата и като един женски Бай Ганьо е нахална и арогантна рушветчиика.

2012.01.13 | 02:19

4
Обичам я тази жена и това си е.Тя е достоен пример за мен и всички българи.Оцеляла през годините на комунизма.Тя е една светла личност .Какви терзания е имала само да знаете.Да станеш член на БКП, за да завършиш рабфак.Да чакаш с трепет ОДС и да мислиш че светлото бъдеще идва.И когато си се отчаял от управлението на сините , о щастие.........Създадоха ГЕРБ.Истинска Българка.Само такива хора са нужни на тази страна.Хвала,хвала,хвала.А вие се чудете за пропуска.Ако не е Ценка е от някой като нея.Или си мислите че тя е само една в парламента?
plamenp59

2012.01.12 | 12:09

1
За да не ме плюят че не и знам името а коментирам ще кажа само че буквите на клавиатурата ми са изтрити.
rossen4i4o

2012.01.12 | 20:04

3
има ли все още някои които да вярва в законодателството в бг.

2012.01.12 | 20:03

2
Ще и се да я пачука, ама нейсе.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини