Димитър Главчев се срещна със Зоран Заев (снимка)

  • 21 юни 2017 12:27

  • 1940
  • 1
Димитър Главчев се срещна със Зоран Заев (снимка)
© Народно събрание

България ни даде сигнал за искрено приятелство, отбеляза премиерът на Република Македония Зоран Заев на срещата си с председателя на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Заев е изразил надежда, че отношенията между двете страни в бъдеще ще се развиват и задълбочават.

Председателят на парламента е подчертал, че България има последователна позиция за подкрепа на евроатлантическата и европейската перспектива на Република Македония. Ще работим за изграждането на отношения на добросъседство на Балканите и пример за това е подготовката за сключване на договор за добросъседство, който ще създаде ясен регламент за развитието на двустранните отношения, е добавил Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Общо е било мнението, че сключването на договора ще постави партньорството на нова основа и ще открие пътя за интензивно сътрудничество във всички сфери. Председателят на Народното събрание е изразил задоволство от успокояването и стабилизирането на политическата обстановка в Република Македония.

На срещата е било отбелязано, че основен принос за разширяване на сътрудничеството могат да имат и добрите контакти между парламентите на двете страни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1940 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
hayabusa

2017.06.21 | 12:42

1
зорание сърце мое....,главчев ти не :Д

Добави коментар

Водещи новини