ГЕРБ смени ръководителите на четири от областните си структури

  • 11 януари 2012 08:08

  • 1813
  • 0
ГЕРБ смени ръководителите на четири от областните си структури
© Булфото

След местните и президентските избори направихме анализ на бъдещата работа на ГЕРБ и взехме решения за кадрови промени в част от областните ни структури. Причината е, че някои от областните ръководители са и депутати, участват в парламентарни комисии, поради което са много ангажирани.

Това съобщи на пресконференция тази сутрин след заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ снощи вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Областната структура на ГЕРБ в Пазарджик ще се ръководи от Дончо Баксанов, който е областен управител на Пазарджик. Той е доказан професионалист и дава всичко от себе си, за да бъде във връзка с всички общински структури. В Разград досегашният областен ръководител Тодор Димитров се заменя от Валентин Василев, областен управител на Разград, който беше кандидат за кмет на Разград. В Хасково Иван Петров се заменя от Иво Димов, който беше кандидат за кмет на Димитровград. Смятаме, че ще може да допринесе за създаването на ефекетивен екип там. Във Велико Търново Христо Христов се заменя временно с кмета на града Даниел Панов, който е млад и енергичен човек с много добри мениджърски способности. По устав Изпълнителната комисия е тази, която освобождава и назначава областните ръководства. Очакваме от новите областни ръководители да дадат предложения за общински ръководители", съобщи Цветанов.

Той допълни, че е било обсъдено създаването на звено за стратегически анализ и прогнози, което се налага поради голямото количество информация, която трябва да бъде анализирана.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1813 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини