Цветанов подкрепи благотворителна кампания за децата на загиналите полицаи и военнослужещи (снимки)

  • 04 юни 2017 15:38

  • 6671
  • 8
Цветанов подкрепи благотворителна кампания за децата на загиналите полицаи и военнослужещи (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и варненските народни представители от ГЕРБ подкрепиха благотворителната кампания „С обич за децата, в памет на бащите герои“, която се организира за осми пореден път. Стартът на инициативата бе даден край Морска гара във Варна с концерт и демонстрации на полицейска и военна техника, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и варненските депутати Таня Петрова, Павел Христов, Нели Петрова, д-р Руслан Тошев, д-р Емилия Милкова и Владимир Вълев дариха лични средства за децата на загиналите и пострадали служители на МВР, на Министерството на отбраната и на Министерството на правосъдието – Главна дирекция „Изпълнение на наказанията”.

Кампанията подкрепиха също областният управител Стоян Пасев, кметът и областен координатор на ПП ГЕРБ-Варна Иван Портних, командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, Варненският и Великопреславски митрополит Йоан.

В партньорство с ВМС и ВВМУ „Никола Вапцаров”, организатори на благотворителната инициатива са синдикалните структури на служителите в МВР и на служителите в затворите. Съдействие за провеждането на кампанията оказаха още община Варна, Варненската и Великопреславска митрополия, Зоналния съвет на БФС, ОД на МВР – Варна, ГД „Охрана”, ГД „Изпълнение на наказанията”, Военна полиция, Пристанище Варна.

Концертът започна с българския химн, изпълнен от Представителния духов оркестър на ВМС и малката Биляна, която е сред децата на загиналите полицаи, пожарникари, затворнически надзиратели и военнослужещи. Много детски състави се включиха в пъстрата артистична програма. Жителите и гостите на града, дошли в зоната край Морска гара, имаха възможност да се запознаят със специализираната техника и помощните средства на въоръжение, включително и високопроходимия брониран автомобил „Sand Cat”.

Част от атракцията бяха и рокерски мотори, ретро- и дрифт-автомобили, чиито собственици също се включиха в мероприятието.

Народните представители Нели Петрова и д-р Емилия Милкова, дошли да подкрепят каузата, осигуриха и награди за малките участници в предвидените игри.

Министърът на правосъдието Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изпратиха поздравителни адреси до организаторите на благородната кампания.

Тя ще продължи на 17 и 18 юни с благотворителен турнир по футбол на малки вратички, който ще се проведе на игрищата в двора на Техническия университет във Варна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6671 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
(гост)

2017.06.05 | 12:03

8
проба, проба, подслушват ВИ

2017.06.05 | 12:01

6
къде се е снимал педала ..а заснели са му само дупето педалско...а какво е онова черното дето му стърчи от дупето..а на кравата рога ..останало му от посещението в кравария...
hayabusa

2017.06.05 | 12:01

7
и аз от час поне се взирам и цецо никъде не намирам,но това не пречи там мрежата да е гъсто населена от герпери-новото дс на бкп. :Д
bivsh atakist

2017.06.05 | 12:01

4
как ги подкрепя,като го няма там.нали ако беше щеше да е наврян в камерите.
bivsh atakist

2017.06.05 | 12:01

5
и аз подкрепям дивите животни в Африка от вкъщи.
hiram abif

2017.06.05 | 06:41

3
това сигурно е дистанциона подкрепа?
ХАХ

2017.06.05 | 06:41

2
ТОЯ КАУН МАЙ САМО НБИРА ТОЧКИ....

2017.06.05 | 06:41

1
Heil, mein Führer Boiko!

Добави коментар

Водещи новини