Хърватският вицепремиер пристига в София

  • 26 май 2017 14:12

  • 1776
  • 0
Хърватският вицепремиер пристига в София
© vlada.gov.hr

Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева ще се срещне на 29 май 2017 г. със заместник министър-председателя и министър на външните работи и европейските въпроси на Република Хърватия Давор Иво Щир, който ще бъде на официално посещение в София.

Във фокуса на срещата на министър Захариева и министър Щир ще бъдат двустранните отношения, икономическото сътрудничество, взаимодействието в рамките на международни организации, както и теми от европейския дневен ред и ситуацията в региона.

Двамата вицепремиери и министри на външните работи ще направят съвместно изявление за журналисти на 29 май 2017 г. (понеделник) от 16:30 ч. в Министерство на външните работи. Акредитираните към МВнР представители на медиите са поканени да отразят събитието.

В рамките на посещението вицепремиерът Щир ще бъде приет от президента на Република България Румен Радев, от председателя на Народното събрание Димитър Главчев, от министър-председателя на Бойко Борисов и от министъра на Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1776 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини