Лиляна Павлова: Хаосът на АМ "Хемус" омаловажи усилията за зимно почистване

  • 09 януари 2012 08:17

  • 3098
  • 5
Лиляна Павлова: Хаосът на АМ "Хемус" омаловажи усилията за зимно почистване
©

Обстановката в страната вече е спокойна и ситуацията е под контрол. Републиканската пътна мрежа е в готовност да поеме трафика при зимни условия.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ министърът на регионалното развитие и благоустройството

Тя съобщи, че АМ "Хемус" вече е отворена в двете посоки, тази сутрин е освободена и аварийната лента. Тя потвърди твърденията на МВР, че шофьори са предизвикали хаоса по магистралата през почивните дни, като не са спазили разпоредбите на полицията. Според нея, неспазвайки разпоредбите, тировете блокират пътя и поради тази причина снегорините не могат да минат и изчистят. По думите на Павлова, по този начин се пречи на МВР, на "Гражданска защита" и други институции да си свършат работата.

По повод уволненията в "Автомагистрали" ЕАД Павлова заяви, че това не е първата зима в България, те не би трябвало да са изненадани и макар че уволнените ръководители са хора с опит, не са успели да си свършат работата и е трябвало да понесат отговорността своята отговорност за бездействието си в тежката ситуация на АМ "Хемус". Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви, че хаосът на АМ "Хемус" е омаловажил усилията на пътните служби в останалата част на страната, където, според нея обстановката е била нормална.

Тя беше категорична, че контролът върху службите, отговорни за зимното почистване, ще бъде завишен и няма да има компромис към тези, които не си вършат работата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3098 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
???

2012.01.10 | 12:08

5
Ами като човекът не е агент на ДС, милиционер, завършил Симеоново с невърната членска книжка на БКП, партиен секретар завършил РАБФАК, комсомолски такъв - син на шеф в ОК на БКП, син на шофьор на шефа на ДС, внучка на шофьора на Цола Драгойчева, син или дъщеря на дипломати (пак от ДС), и т.н. синове, дъщери и внуци с характерни фамилии от близкото ни социалистическо минало, като как да стане човекът????
Възмутени граждани

2012.01.10 | 11:16

4
Много, много.. ни изненада тази зима! Къде се е чуло и видяло Януари месец - сняг! Аз си знам Юли или Август слагам вериги и се стягам за сняг.. ама това време не е било..
стиз

2012.01.10 | 11:16

3
Налгост до безочие! Нямам думи! Ако аз като "частник" се проваля в изпълението дори на една част от цялата поръчка, нали се сещате какво ще стане!
до стиз

2012.01.10 | 09:09

2
ами стани държавник и няма да имаш проблеми!
nikoleta

2012.01.09 | 13:33

1
Доста късно!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини